Rangers tapte uten Zuccarello

Mats Zuccarello sto over for andre kamp på rad.

Mats Zuccarello og flere av New York Rangers' andre profiler ble hvilt mot Ottawa Senators (Arkivfoto) Foto: AP Photo/Matt Slocum/NTB scanpix

Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

New York Rangers' seiersrekke på fem kamper ble brutt da Ottawa Senators kom på besøk og vant 3-0 i Madison Square Garden torsdag.

Før kampen fikk Rangers tildelt Presidents' Trophy som synlig bevis på at de har vært NHLs beste lag i grunnspillet denne sesongen. Mot Ottawa stilte de imidlertid uten fire av sine faste spillere. Rick Nash, Marc Staal, Kevin Klein og Mats Zuccarello sto alle over for å forberede seg til de viktige sluttspillkampene.

Med 7-1-ledelse i skuddstatistikken tidlig i første periode så ikke de blåkledde ut til å savne stjernene, men derfra ble det tyngre.

To scoringer av gjestenes Clarke MacArthur og Kyle Morris sent i annen periode la grunnlaget for en komfortabel seier for de sluttspilljagende canadierne. Jean-Gabriel Pageau fastsatte sluttresultatet til 0-3 i Madison Square Garden drøyt halvannet minutt før slutt.

— Det var en viktig seier for dem. Dessverre ble vi noen hakk for svake i dag, sa Rangers-trener Alain Vigneault etter kampen.

Nå gjenstår kun én kamp i grunnspillet for Rangers. Den spilles mot Washington Capitols lørdag. (©NTB)

Publisert
  1. Ishockey
  2. Mats Zuccarello
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Zuccarello fortsatt skadd

  2. Zuccarello ble hvilt da Rangers sikret seieren i grunnspillet

  3. «Zucca» og Rangers stoppet formlagets seiersrekke

BT anbefaler

Familie på fire husløse etter brann: – Dette er så tragisk

– Dette er så tragisk, sier nabo som var vitne til brannen.

LES SAKEN