Nest-Sotra signerer landslagsspiller

Spisstalentet Marius Wichne er klar for strilene.

Marius Wichne var i fjor på et treningsopphold i den danske storklubben FC København, hvor han gjorde et godt inntrykk. Nå er han klar for Nest-Sotra.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det 19-årige spisstalentet Marius Wichne skal spille for Nest-Sotra de to neste sesongene.

Wichne, som har flere landskamper på aldersbestemte landslag, har markert seg for Fana i 2.-divisjon, men er nå klar til å ta steget lenger opp i divisjonssystemet.

— Det er en god spiller, som har erfaring fra aldersbestemte landslag. Vi er veldig fornøyde med å få ham til Nest-Sotra, sier daglig leder Michael Flyvholm.

Wichne var i fjor på et treningsopphold i den danske storklubben FC København, hvor han ifølge danske Flyvholm gjorde et godt inntrykk.

— Jeg har snakket med noen i FC København som ga ham gode skussmål, sier han.

Han ønsker ikke å kommentere klubbens utlegg for spilleren, men sier det ikke er noe mer enn en vanlig utdanningskompensasjon.

— Marius er en spennende, ung spiss som vet hva han vil. Jeg har forhørt meg litt rundt, og jeg har bare fått gode tilbakemeldinger. For meg er det overraskende at en klubb som Nest er i posisjon til å kunne signere et slikt talent, men det er vi glade for å kunne gjøre, sier trener Michael Schjønberg.

- Hvilken spillertype er han?

— Han er en hardtarbeidende spiller som står på for laget. Det er ekstremt viktig for meg. Viktigere enn at han scorer mål, sier dansken.

Publisert: