Skandalekjæreste sendt hjem

<p>Etter flere skandaleoppslag i britisk presse fikk Peter Crouch nok, og sendte kjæresten hjem til England.</p>

FotballVM 2006Foto: BPI/DigitalsportNORWAY ONLYWorld Cup 2006 - Group BEngland v Paraguay10th June, 2006Abigail Clancy, girlfriend of Peter Crouch of England and Liverpool Digitalsport

Espen Sletvold

Sportslig sett har mesterskapet vært en suksess for den høyvokste Liverpool-spissen. Torsdag scoret han sitt første VM-mål, da han med hjelp av et godt grep i hestehalen til Trinidad & Tobagos, steg til værs og headet England i ledelsen like før slutt.

Men utenfor banen har det vært turbulent, på grunn av flere presseoppslag om modellkjæresten Abigal Clancys ville fortid.

Derfor har Crouch igjen "tatt grep". Ifølge Aftonbladet skal han ha bedt Clancy om å reise hjem fra Tyskland.

Tok kokain

Det som var dråpen som fikk begeret til å renne over for spissen var bilder som viser kjæresten i det hun sniffer kokain.

– Han vet hva showbusiness handler om, men dette gjorde ham bekymret, sier en av hans venner till Sunday Mirror.

Tidligere har Peter Crouch og foreldrene, som også er på plass i Tyskland, måttet tåle bilder som viserkjæresten toppløs med en annen mann.

Alle bildene skal være fra en tid da Clancy satset på en musikerkarriere. Nå satser hun for fullt på en karriere på catwalken, og skal blant annet delta i neste sesong av reality-serien "Top Model" i Storbritannia.

Publisitet har hun i hvert fall fått.