Som 15-åring debuterte han mot Brann. Nå har han imponert Norling.

Senai Hagos om prøvespillet: — Det har gått kjempebra!

Senai Hagos har imponert på prøvespill i Brann.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Brann har denne uken hatt selskap av 20 år gamle Senai Hagos på A-lagstreningene. Midtbanemannen spilte i fjor for FK Fyllingsdalen, men er nå uten kontrakt, og på jakt etter en klubb på høyere nivå.

Han har tidligere i vinter trent med Åsane, nå har han altså testet seg med Brann. Og slik han selv ser det, har testen gått utmerket.

— Det har gått kjempebra. Nivået er høyt her, men jeg føler absolutt jeg har taklet det, sier Hagos.

Les også

Norling etter full fyr på Brann-trening: - Dette var tabasco!

Brann skal nå ha samtaler om og med ham, for å finne ut om Hagos kan være verdt å satse videre på. BT får opplyst at Hagos vil være tema i Brann-ledelsen fredag ettermiddag.

— Vi skal prate med ham, men jeg vil ikke foregripe den samtalen, sier trener Rikard Norling.

- Hvilket inntrykk har han gjort denne uken?

— Et bra inntrykk. Jeg synes han er dyktig, det må jeg si.

Sjefen utdyper:

— Han er god til å fatte beslutninger og har god og funksjonell teknikk. Så liker jeg at han er litt rufsete i sin personlighet. Du vet, som hvis man er litt rotete i håret når man våkner, uten å gjøre for mye med det. At man tillater seg å være litt rufsete – eller hva som blir riktig ord å bruke. Han har karakter.

Les også

Slik reagerer Ødegaards Brann-kompiser på overgangen

— Veldig fint hvis de vil ha meg

Det er nok en tilbakemelding som er artig å ta med seg videre for Hagos. Selv tenker han om fremtiden at den fort nok blir klar for ham.

— Hvis Brann ønsker meg, er det veldig fint. Hvis de ikke gjør det, er det vanskelig å si hva som skjer, annet enn at jeg må jobbe hardere. Jeg må finne meg en klubb etter hvert, men jeg er ikke bekymret for det. Det kommer.

Hagos spilte i Arna-Bjørnar før han gikk til Fyllingsdalen.

— Det var i Arna jeg fikk spille A-lagsfotball først. Debuten min var faktisk mot Brann i cupen.

Det var som pur ung. Hagos kom inn som innbytter kvarteret før slutt i 2010, i en 1.-rundekamp Brann vant 2–0. Sportssjef Rune Soltvedt i Brann, har tidligere uttalt følgende om Hagos:

— Senai er en spennende type. Brann har fulgt ham over flere sesonger, og nå følte vi det var riktig tidspunkt å invitere ham inn til oss.

Publisert: