Drillo vurderer Aarøy

<p>Åpner døra på gløtt.</p>

Fotball, 26.09.2010 , Tippeligaen ,Eliteserien ,Aalesund - Fk Haugesund 2-1,Color line stadion ,Tor hogne aarøy - aalesundFoto: Richard brevik , Digitalsport
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 12 år gammel

Ingen AaFK-spillere kom med i den troppen Drillo tok ut til å møte Irland 17.november. Men på pressekonferansen på Ullevaal stadion i dag åpnet landslagssjefen døra på gløtt for AaFKs store formspiller Tor Hogne Aarøy.

— Aarøy har imponert i det siste, og har ekstreme egenskaper som Norge kan ha nytte av i enkelte kamper. Det kan godt hende at Aarøy kan bli benyttet som en joker i den viktige kvalifiseringskampen mot Danmark i mars. Det er lenge til mars, men Aarøy er i mine tanker, sa Drillo.

Selv vil ikke Aarøy snakke for mye om en mulig landslagsdebut. Hasn var som kjent uttatt på landslaget tidlig i år, men meldte da forfall på grunn av at samboeren skulle føde.

- Landslaget tenker jeg ikke på før jeg eventuelt blir tatt ut. Jeg er fornøyd med spillet mitt i det siste, men Kjetil Rekdal får vurdere om dette er min beste sesong under ham. Selv føler jeg det nok slik, sier Aarøy.

Drillo antyder at med et kampforløp mot danskene der Norge trenger et mål mot slutten og må ”peise på” framover, kan 203 cm høye Tor Hogne Aarøy kunne bli et effektivt angrepsvåpen. Selv om én danske utmerket godt vet hva han står for, nemlig keeper Anders Lindegaard!

At Aarøy har scoret 12 seriemål i år, pluss en bråte med målgivende pasninger, har heldigvis ikke gått upåaktet hen. Heller ikke i NFFs lokaler.

Publisert: