Riise takker Gamst og Enerly

<p>..og håper på en god kamp og tre poeng mot Portugal.</p>

John Arne Riise, trening Norges A-landslag, søndag 05.09.2010
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

John Arne Riise er nå skrevet ut fra sykehuset, og er tilbake i leiligheten sin i Oslo etter den dramatiske kollisjonen med Espen Ruud på mandagens landslagstrening.

Venstrebacken pådro seg en hjernerystelse i sammenstøtet, som ble beskrevet som veldig dramatisk.

På sin blogg takker han nå flere personer for deres støtte rundt hendelsen.

— Siden jeg ikke husker det som skjedde er jeg blitt fortalt alt og den første jeg har hørt virkelig tok tak var Morten Gamst Pedersen, så jeg vil virkelig takke han for hans raske handling i en tøff situasjon. Ellers vår landslagslege Thor Einar og hele støtteapparatet. Dere gjorde alle en flott innsats - har jeg blitt fortalt, skriver Riise.

Les også:

29-åringen sender også en hilsen til Dagfinn Enerly. Den tidligere Fredrikstad-spilleren ringte Riise mens han sov i dag.

- Når jeg er litt mer oppegående og klar i hodet skal jeg selvfølgelig ringe han tilbake. Vil aldri glemme at du ringte meg Dagfinn, skriver Riise.

Riise deler også noen tanker rundt landskampen mot Portugal.

— Nå er det bare å krysse fingrene for gutta våre. Jeg er helt kvalm inni meg for at jeg ikke får spilt kampen, men jeg støtter dem alt jeg kan og la oss alle håpe på en god kamp og tre poeng. Jeg skal se kampen hjemme men vet ikke om jeg klarer å se hele kampen. Kan kanskje få litt vondt i hodet innimellom, skriver han.

Publisert: