- Ikke noe galt med Ødegaards innstilling

Anerkjent spansk journalist forsvarer den norske Real Madrid-spilleren.

NY NEDTUR: Martin Ødegaard, her fra kampen mot Barakaldo, ble byttet ut av Castilla-sjef Zinedine Zidane på slutten av oppgjøret mot Socuellamos.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Tidligere skrev den spanske avisen AS blant annet at Ødegaard nekter å høre på trener Zinedine Zidane, som skal ha rådet nordmannen om å trene mer enn én gang i uka med Real Madrids reservelag.

Les også

Spansk avis: Ødegaard nekter å høre på Zidane-råd

Da Real Madrid Castilla søndag vant 2-0 mot Conquense, ble Ødegaard sittende på benken i samtlige 90 minutter. AS hevdet at grunnen var at Ødegaard ikke har klart å tilpasse seg resten av laget.

— Zidane føler nok at han (Ødegaard, journ.anm.) har gått gjennom mye, for mye. Jeg tror nok han tenker at Ødegaard må innse hvor han er, at han må få konsentrert seg igjen, finne seg ordentlig til rette og så kan de prøve igjen, sier Guillem Balague i et intervju med bleacherreport.

Tviler på at det er problemer

Den spanske journalisten er blant annet kjent for å skrevet Barcelona-stjernen Lionel Messis selvbiografi. Han mener vrakingen av Ødegaard har en langt mer rasjonell forklaring.

— Jeg tviler veldig på at han er et problem. Jeg tror det bare handler om å bli vant med omgivelsene og forventningene. Jeg tror overhodet ikke det er et problem med spillerens innstilling, sier Balague.

Les også

Deila mener Ødegaard ville slitt med å få spille i Celtic

Han viser blant annet til møter med både 16-åringen selv, men også med faren Hans Erik.

— Dette er folk som har en veldig klar idé om hva man skal gjøre som profesjonell, sier den spanske journalisten.

Ordknapp Ødegaard-agent

I en video publisert av TV-kanalen CMore på youtube, går kanalens ekspert Petter Veland gjennom AS' kontroversielle avisoppslag.

— Man skal være veldig forsiktig med å tro på det her. Det er lett å spekulere. Siden han ikke får historien verifisert så tror jeg vi skal ta det med en klype salt, sier Veland.

Petter Veland, C more.

Martin Ødegaards agent Tore Pedersen ønsket ikke å kommentere grunnen til at 16-åringen ble vraket i søndagens kamp da han ble kontaktet av Aftenposten.— Jeg har ingen kommentar når det gjelder Martin nå, var hans svar.

Publisert: