Flyet til Oslo ble innstilt: Slik kan Molde-damene rekke kampen i Skien

Molde Håndballklubb må reise fra Kristiansund etter flytrøbbel på Årø.

Publisert Publisert

Flytrøbbel: Trener Helle Thomsen og resten av MHK-troppen må finne alternativ reiserute til Skien. Foto: KJELL LANGMYREN

  • Trond Hustad
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Onsdag formiddag sto MHK-troppen fast på flyplassen etter at flyet som skulle gå til Oslo ikke ankom Molde. Dermed sto kveldens eliteseriekamp mot Gjerpen i fare for å bli avlyst.

Norwegian-flyet som skulle ta Helle Thomsen og resten av troppen til Gardermoen sto i Oslo med tekniske problemer. Først ble avgangen utsatt en time, deretter fikk passasjerene beskjed om at det ikke kommer et annet fly til Molde. Neste Norwegian-avgang er først klokka 17.30. SAS har en maskin som går til Oslo 17.10. Kampstart i Skien onsdag kveld var berammet til klokka 18.

Buss, fly og buss

Nå er det bestemt at MHK skal reise med buss til Kristiansund for å rekke Oslo-flyet fra Kvernberget klokka 14.20. Busstransport fra Gardermoen skal deretter frakte troppen til Skien.

– Vi har fått til et reiseopplegg som forhåpentligvis skal få spillerne til hallen rundt klokka 19 i kveld. Planen er derfor at kampen skal spilles klokka 20.30 og at troppen overnatter på Gardermoen til i morgen, sier sportslig leder Carl Henrik Indbjør i Molde HK Elite til Rbnett.

– Ville det vært en bedre løsning å spille kampen på en annen dato?

– Det er jo synd for publikum at kampen går så seint. Vi har fått beskjed fra Norges Håndballforbund om at det ikke lar seg gjøre å flytte kampen. De ønsker at den skal spilles i kveld, sier Indbjør.

Bortekamp i september ble avlyst

21. september i fjor ble Moldes TV-kamp borte mot Fana avlyst etter at alle Widerøes avganger til Bergen ble kansellert. Den kampen ble satt opp på et tidspunkt seinere i sesongen.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Dette synet møtte Rune da han løftet overmadrassen på hotellet i Bergen

  2. Kritisk medisinsk utstyr stjålet fra Luftambulansen på Møllendal

  3. Her ble bobilen og personbilen stående bom fast: – Det var litt uventet, kan man si

  4. Asbjørn og Hilborg var gift i 67 år. De døde med åtte dagers mellomrom.

  5. Hva kommer ungene dine egentlig til å huske fra ferien? Noe helt annet enn deg, tror Andrine Bruland.

  6. – Må vi ha med Bruce Springsteen for at BT skal bry seg?

  1. Molde HK
  2. Håndball