Brann tror på 10.000 tilskuere mot Strømmen

Værmeldingen er dårlig, men billettsjefen tror Brann får hjelp av et femsifret antall fans i seriepremieren på hjemmebane.

OPTIMIST: Dag Frode Algerøy er ansvarlig for Branns billettsalg. Det går etter planen, og Algerøy tror han skal kunne ønske velkommen til 10.000 bysbarn mandag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Brann har foreløpig solgt 4.600 partoutkort, noe som ifølge Branns billettsjef Dag Frode Algerøy er i tråd med budsjettet. Brann har nemlig som mål å selge 5.000 sesongkort, men salgsperioden varer helt frem til 16. mai.

— Med drahjelp fra tre gode hjemmekamper og godt spill, er det realistisk at vi skal oppnå de målene vi har satt oss i budsjettet, sier Dag Frode Algerøy.

Mandag seriedebuterer Brann i 1. divisjon på hjemmebane. Lite attraktive Strømmen er motstandere, men Algerøy har tro på at et femsifret antall skuelystne vil møte opp mandag. Dette til tross for at de foreløpige værprognosene sier at mandag skal bli en våt aften.

Les også

Dette kostet Brann poengene

— Tradisjonelt sliter vi i grått og trist vær. Men samtidig er dette en kamp som går på C More. Den er altså mindre tilgjengelig for folk flest. Det, kombinert med at gresset er grønt og at dette er årets første hjemmekamp, gjør at jeg har stor tro på at vi vil få 10.000 tilskuere.

Det vil i så fall være 1.000 flere enn gjennomsnittet Brann har forutsett i budsjettarbeidet før denne sesongen.

— Vi er godt i gang med våre kampanjer og har startet markedsføringen for fullt, sier han.

Publisert: