El Fakiris Os møter Brann i cupen

Brann-legenden «varmer opp» med duell mot en annen gammel kjenning: Tommy Knarvik.

GJENSYN: Hassan El Fakiri blir igjen involvert i en Brann-kamp, når laget han trener, Os, møter Sportsklubben i 1. runde i cupen. Her med Brann-trener Rikard Norling i fjor.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Fredag offentliggjorde Norges Fotballforbund oppsettet for cupens 1. runde.

Dette året er det 3.-divisjonslaget Os som skal møte Brann. Kampen blir ekstra spesiell fordi Hassan El Fakiri er Os-trener. Han har flere hundre kamper som Brann-spiller, over to perioder, og var i fjor spillende assistenttrener.

Les også

Slik spilles første runde i cupen

Kampen spilles på Kuventræ 23. april.

El Fakiri var fredag til stede på Branns trening, som tilskuer, før cupoppsettet var kjent. Da var han mest opptatt av lørdagens serieåpning i 3. divisjon. Motstander der er Stord, som trenes av El Fakiris tidligere Brann-lagkamerat Tommy Knarvik.

— Tommy kjenner jeg jo godt, men ikke som trener. Som spiller var han veldig seriøs og profesjonell, og det tar han nok med seg nå. Stord er en hard motstander, og en av favorittene til opprykk, sier El Fakiri.

Om Os, som har vekslet mellom 2. og 3. divisjon flere ganger de siste årene, sier El Fakiri:

— Vi har lyst å komme oss oppover i divisjonene. Jeg ønsker at laget vårt skal spille en offensiv fotball, og styre kampene.

Tommy Knarviks Stord er for øvrig satt opp mot Nest-Sotra i 1. runde. Det tredje lokale 1.-divisjonslaget, Åsane, spller borte mot Øystese.

Publisert