Huseklepp: - Jeg må få tilbake selvtilliten

Erik Huseklepp ble vraket av Drillo til kampen mot Sverige. Nå vil han svare med å briljere mot Lillestrøm fredag.

Drilllo fant ikke plass til Erik Huseklepp i landslagstroppen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ni år gammel

Erik Huseklepp ble utelatt fra Norges landslagstropp som skal møte Sverige i Stockholm 14. august. Brann-spilleren har vært så godt som fast på landslaget i Egil «Drillo» Olsens andre periode på landslaget, men i år har han ikke vært på banen i en kvalifiseringskamp for Norge.

Huseklepp har forståelse for at Drillo valgte å vrake ham.

— Sesongen så langt har vært OK , sier Huseklepp.

— Det fungerer veldig bra for meg på trening, men i kamp får jeg det bare ikke helt ut. Så lenge jeg sitter på benken på landslaget, kan det være like greit for meg å få trent skikkelig med Brann og satse på at jeg får en veldig god høst, sier Huseklepp.

— Så langt denne sesongen har Huseklepp spilt 18 kamper og scoret 4 mål for Brann.

— Håpet mitt fremover er å komme i form med Brann, og jeg satser på å få det ut allerede fredag mot Lillestrøm. Nå er vi nødt til å begynne å vinne igjen og komme oss ut av den dårlige perioden. Det ønsker jeg å bidra til, sier Huseklepp.

Huseklepp medgir at det mentale påvirker hvordan han fremstår på banen.

— Jeg må få tilbake selvtilliten. Jeg må finne tilbake til formen der jeg tar offensiv kontroll over kampene, sier Huseklepp.

Brann-spilleren har 7 mål på 34 kamper for Norge. Huseklepp sier det er viktig for ham å være på landslaget.

— Jeg skulle ønske at jeg var med også denne gangen, men jeg graver meg ikke ned. Jeg vil tilbake på landslaget, men aller helst vil jeg komme i form igjen, sier Huseklepp.

Publisert: