«Tusen takk, Brann!»

Les hva Doddo skriver etter den nervepirrende nedrykkskampen.

  • Doddo
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Kampen mot Haugesund levde fra begynnelse til slutt. Det startet på mirakuløst vis. Brann spilte fantastisk fotball og var fantastisk effektive. Før vi var kommet skikkelig i gang med neglebitingen hadde Brann ikke bare scoret ett mål, men to. Det var uvirkelige tilstander. Brann hadde roen, de spilte klokt, de lå kompakt og hadde Haugesund i knestående.

Kan dette vare? Kan Brann kontrollere kampen helt inn? tenkte jeg, da. Nei, selvfølgelig kunne de ikke det. På årets Brann-lag er det alltid én eller to spillere som gjør tabber de knapt nok gjøre på trening. Denne kampen var intet unntak. Ut av absolutt ingenting serverte Piotr Leciejewski ballen på et sølvfat til Haugesunds danske spiss Christian Gytkjær, og dermed mistet Brann grepet på kampen.

Brann-blogger Doddo.

Et stykke ut i andre omgang kom også utlikningen som vi alle fryktet. Dermed levde Brann ytterst farlig. Men akkurat da det så som verst ut kjempet Brann seg tilbake, og ikke så lenge etter det fikk vi høre at Stabæk hadde scoret mot Sogndal, og da var spenningen utløst. Brann hadde klart å sikre seg plass nummer 14 i eliteserien. Plassen gir dem mulighet til å spille kvalifiseringskamper.Brann var imidlertid ikke helt fornøyd med det, de ville også ha seieren, og det fikk de to minutter før slutt da Andreas Vindheim ble matchvinner.

Dermed ble tre av de som var innbyttere mot Sogndal målscorere mot Haugesund. Det skal bli spennende å se hvem Norling velger i neste kamp. Blir det Karadas eller Orlov? Huseklepp eller Pedersen? Sævarsson eller Vindheim? Det er en diskusjon vi får ta de neste dagene.

Akkurat nå tenker vi imidlertid først og fremst på Kristoffer Barmen. For selv om vi jublet i kveld, juble vi med måte. Det så svært alvorlig ut da Kristoffer Barmen ble skadet og noen minutter etterpå ble kjørt vekk i ambulanse. De siste rapportene fra sykehuset er heldigvis positive, Barmen har førlighet i armer og bein – og at han har det , han har blir hundre prosent frisk igjen, er viktigere enn alt annet.

Vi tenker på deg, Kristoffer!

Publisert: