Skaanes mest alvorlig skadet

Skadelisten vokser i Brann.

UTE PÅ UBESTMET TID: Kasper Skaanes fikk en vridning i ankelleddet mot Sogndal, og er neppe tilbake på banen før Brann og 1. divisjon tar spillefri etter hjemmekampen mot Kristiansund om to uker.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Marcus Pedersen skadet seg i ankelen etter at Azar Karadas hoppet inn i en brutal takling mot Sogndals Victor Grodås søndag kveld. Det gikk verst ut over Karadas' lagkamerat, som etter alt å dømme må stå over cupkampen onsdag. Kan hende blir hedmarkingen heller ikke klar til mandagens seriekamp borte mot Bærum.

Det blir heller ikke Kasper Skaanes. Indreløperen fikk en vridning i ankelen under kampen mot Sogndal, og forsøkte å spille videre. Det gikk ikke og Skaanes måtte ut — til tross for at Brann ikke hadde flere tilgjengelige bytter. Lars Arne Nilsen vet ennå ikke hvor lenge midtbanemannen er ute med skade.

Les også

«Snørte han høyreskoen på venstrefoten og omvendt?»

— Jeg skal få en rapport fra det medisinske teamet. De har tatt røntgenbilde, og det vi vet er at han i alle fall er ute en stund. Dessverre, sier Lars Arne Nilsen.

Fredrik Pallesen Knudsen fikk en ball i hodet under den samme kampen. Midtstopperen spilte videre som om ingenting hadde hendt, men begynte å surre noe så alvorlig underveis i 1. omgangen. Til slutt vaklet han av banen, og da BT snakket med ham etterpå husket han ikke kampen.

— Han har en hjernerystelse og kan ikke spille onsdag, sier Nilsen.

Hanstveit og Birkelund tilgjengelige

Skaanes var uansett suspendert med karantene til onsdagens cupkamp mot Sarpsborg på Stadion.

Fra før er Kristoffer Barmen ute med en gjenstridig skade i nakken, mens Jakob Orlov sakte viser fremgang fra sin strekkskade. Brann-treneren ønsker helst å ikke bruke svensken før ferien.

Les også

Dette laget går inn i norgeshistorien som det pinligste noen gang

— Det hadde vært det mest ideelle, slik at han kunne få tid på seg til å trene seg ordentlig opp i perioden med kampfri.

Også Piotr Leciejewski er på sykestuen, polakkens brukne finger skal være i orden igjen om to ukers tid. Fredrik Heggland måtte ut med skade i seriekampen mot Åsane, og han er operert i kneeet og går på krykker.

De eneste gode nyhetene, er at Erlend Hanstveit og Eirik Birkelund er friske og tilgjengelige.

Publisert: