Marius Helle klar for Bryne

Angriperen er ferdig i Sandnes Ulf. Nå vender han tilbake til Bryne.

Marius Helle er igjen Bryne-spiller.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Marius Helle (32) blir Brynespiller igjen. Bryne FK er enige med Sandnes Ulf om en overgang for spilleren som har mange års erfaring fra de to øverste divisjonene. Helle har spilt 185 kamper i OBOS— ligaen og laget 61 mål. I tillegg har han over 70 kamper i Tippeligaen og 10 mål.

Marius Helle signerer en avtale med Bryne FK som i første omgang strekker seg ut inneværende år. Han har allerede sluttet seg til Bryne-troppen, skriver klubben i en pressemelding.

Les også

Veid for lett i mai - nå skal han redde Bryne

Les også

Store steg i riktig retning for Bryne

— I Marius Helle får vi inn en rutinert og solid offensiv spiller som kan spille i flere roller. Han var veldig motivert for å komme til oss fra vi først tok kontakt med ham, og forhandlingene har gått veldig kjapt og greit. Sandnes Ulf har vært imøtekommende, og vi har kommet frem til en avtale som er god for alle parter, sier daglig leder i Bryne Asle Tjøtta.

— Da Bryne tok kontakt kjente jeg med en gang noe som trigget meg. Jeg er veldig klar for den utfordringen som ligger foran oss, og føler meg sikker på at vi skal være gode nok til å klatre på tabellen, sier Marius Helle.

— Jeg har hatt en fin tid i Sandnes Ulf, men når dette kom opp kjente jeg at dette hadde jeg virkelig lyst til. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, og skal gi alt for at Bryne skal begynne å vinne fotballkamper igjen, sier Helle.

Publisert