Følg Brann-vinteren med BT: Vi sender fem kamper direkte

Abonnerer du på BT, kan du glede deg til å se de fleste av vinterens Brann-kamper hos oss.

Publisert Publisert

FØLG DEM PÅ BT.NO: Branns oppkjøring er i full gang. Nå er laget på treningsleir til Gran Canaria, der årets første treningskamp skal spilles. Den – og fire andre kamper – ser du eksklusivt på bt.no, gratis for abonnenter. Foto: Tor Høvik

  • Ballspark

Bergens Tidende sender fem av vinterens Brann-kamper direkte på bt.no.

Fra årets første kamp på Kanariøyene, til generalprøven i Sogndal, får du se kampene eksklusivt på BTs nettsider.

– Vi er veldig glade for at vi har fått på plass denne avtalen slik at alle de som abonnerer på Bergens Tidende kan få sett disse kampene. Brann er et viktig satsingsområdet og da er det kjekt å kunne vise treningskampene til bergenserne, sier nyhetsleder på sport, Tore Nilssen.

Les også

18-åringen fikk gladmeldingen dagen før avreise

Kampene sendes med Ballspark i forkant og etterkant av kampene, og blir selvsagt fulgt av kommentatorer – noen av dem med Erik Huseklepp som ekspert.

– Vi har knyttet til oss Erik Huseklepp for den kommende sesongen. Han vil i tillegg til å kommentere enkelte kamper, jevnlig delta i Ballspark og Brann-podkasten til BT, forteller Nilssen.

Årets første Brann-kamp spilles mot slutten av lagets to uker lange Gran Canaria-opphold, som startet onsdag. Da venter den svenske toppklubben Elfsborg, forhåpentlig på godt gress under perfekte værforhold.

Senere viser bt.no kampene i Bergen, først mot Viking, så mot Åsane i et rent byoppgjør. Den siste kampen før seriestart er mot Eirik Bakkes Sogndal på Fosshaugane, men som BT-abonnent får du se enda en Brann-kamp: Etter bare to serierunder er det spillepause i eliteserien, og da møter Brann Sandnes Ulf til treningskamp, også det en kamp vi sender.

Som BT-abonnent kan du se alle Brann-kampene helt gratis.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, synes det er positivt at supporterne kan følge hvert spark på ballen gjennom vinteren.

– Dette er veldig positivt. Direktesendte treningskamper gir publikum muligheten til å følge med oss frem mot seriestart, og det skaper både interesse for laget og god profilering av Brann og våre draktsamarbeidspartnere, mener Johannesen.

Brann-oppkjøringen følges selvsagt tett også utenom kampene. BTs team på Gran Canaria vil levere daglige reportasjer, nyhetssaker og kommentarer fra treningsleiren de neste 14 dagene.

– Vi skal terpe mye på deler av spillestilen. Det offensive blir det viktigste, for det vanskeligste i fotballen er å angripe mot etablert forsvar. Vi har alle et bilde av hvordan grunnspillet vårt skal se ut, så må vi bare jobbe med relasjonene og få det ut på banen, sier treneren, Lars Arne Nilsen, om den kommende perioden.

Dette er treningskampene BT viser fremover:

29. januar, klokken 15.00: Brann – Elfsborg på Gran Canaria.

8. februar, klokken 14.00: Brann – Viking i Vestlandshallen.

24. februar, klokken 16.00: Brann – Åsane i Vestlandshallen.

3. mars, klokken 14: Sogndal – Brann på Fosshaugane Campus.

23. mars, klokken 14: Brann – Sandnes Ulf på Varden Amfi.

I vinduet under kan du høre den ferskeste episoden av Ballspark-podkasten:

Publisert