Arna-Bjørnar-kapteinen: - Nå skal vi brette opp ermene og slå dem på lørdag

Arna-Bjørnar ble slått ut av cupen av rivalene fra Sandviken. Nå lover de revansje.

VIDERE I CUPEN: Sandviken slo rivalene fra Arna-Bjørnar ut i cupens 3. runde. Nå lover Arna-Bjørnar revansje på lørdag. Her jubler Trine Taule og Ingrid Marie Spord (til høyre).
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

ARNA-BJØRNAR — SANDVIKEN 0-2

Det var to lag som var tydelig preget over kampens alvor på Arna Idrettspark onsdag kveld. I cupens 3. runde møttes rivalene Arna-Bjørnar og Sandviken. Første omgang bar preg av nervøsitet fra begge lag, hvor ingen av lagene fikk spillet til å sitte. Det var mye frem og tilbake, men en omgang uten scoringer eller noen store målsjanser.

— Det var en stillingskrig i første omgang der. Det er sjeldent at jeg ser en omgang hvor det har vært så lite målsjanser. Det var knapt et eneste skudd på mål, forteller Sandviken-trener Øyvind Nordtveit.

Les også

Herrem reddet helsvart aften for Åsane

Høy temperatur i 2. omgang

Det skulle en hel omgang til før lagene klarte å slippe seg helt løs, men når de først gjorde det ble det en andre omgang med høy temperatur og mange målsjanser. Etter bare ett minutt etter sidebytte fikk Stine Andreassen et drømmetreff og klinket inn 1–0 ledelse til Sandviken.

— Det var et kjedelig tap. Jeg synes det var en veldig uryddig første omgang og det så ut som at begge lag var veldig preget av kampen. Så er vi veldig uheldige i starten av andre omgang når vi får et mål imot med en gang. Det var et nydelig mål av Stine Andreassen, men dumt for vår del, forteller Arna-Bjørnar-trener Morten Røssland.

Utover i andre omgang var det flere sjanser til begge lag, men det ble ikke flere mål før Sandvikens kaptein, Ingrid Marie Spord, satte spikeren i kisten på overtid og banket inn 2–0. — Det var utrolig deilig å sette den på slutten der. Vi var innstilt på å ta dette her og det gjorde vi, så det er veldig deilig, forteller en fornøyd Spord.

Les også

Bergen ble for liten for Brækhus' første kamp i Norge

Les også

Nå får Brækhus bokse i Norge: - Dette hadde aldri skjedd uten det norske folk

Ny kamp til helgen

Det var mye glede i Sandviken-leiren etter kampen. Sandviken vant nemlig sin første kamp på Arna Idrettspark.

— Jeg tror det er første gangen vi har vunnet her ute i tellende kamp, også er det i cupen i tillegg. Nå har vi noe å glede oss over til høsten også, så det er rett og slett fantastisk, forteller en smilende Nordtveit.

Arna-Bjørnar er nå ute av cupen, men allerede førstkommende lørdag møtes de to lagene igjen. Denne gangen i serien. Sandviken forventer å møte et revansjelystent lag.

— Da kommer det til å bli krig, men det tar vi imot og vi gleder oss til det. Nå skal vi pleie kropper og gire oss opp igjen til det, forteller Nordtveit.

Arna-Bjørnar kaptein, Vilde Bøe Risa, var tydelig skuffet etter kampen, men lover at laget skal komme sterkere tilbake på lørdag.

— Det er veldig kjipt. Det er jeg som feiler foran når de får mål, men det er ikke så mye å gjøre med det. Vi har muligheter til å score vi også, men cup er cup. Det er kjipt at vi er ute, men nå skal vi brette opp ermene og slå de på lørdag. Dette skal ikke skje igjen, forsikrer kapteinen.

Arna-Bjørnar-trener, Morten Røssland, ser frem mot lørdagens kamp.

— Vi har vært bra på hjemmebane hittil, så vi må bare jobbe videre med det. Nå skal vi få børstet av oss den verste skuffelsen, så kommer vi sterkere tilbake. Det er klart at dette er et nederlag som svir, men vi er revansjelystne og ser frem til lørdagens kamp.

Publisert: