Benzema herjet i storseier for Real Madrid

(Cádiz – Real Madrid 0–3) Det har stormet rundt Super League-grunnlegger Real Madrid og klubbpresident Florentino Pérez de siste dagene, men spillerne svarte med en overbevisende spill mot Cádiz.

GOD: Karim Benzema scoret to mål borte mot Cádiz. Foto: ROMAN RIOS / EFE

 • Simon Zetlitz Nessler, VG
Publisert Publisert

Onsdag kveld var det ti magiske minutter som ble helt avgjørende. Karim Benzema sendte hovedstadslaget i ledelsen fra straffemerket etter 30 minutter og bare tre minutter senere doblet Álvaro Odriozola ledelsen etter nydelig forarbeid fra Benzema.

Benzema headet inn sin andre scoring for kvelden etter 40 minutters spill og punkterte kampen. Benzema har med det scoret 21 mål i LaLiga denne sesongen og har kun Lionel Messi (23 mål) foran seg på toppscorerlisten.

Det er også tredje sesong på rad Benzema har scoret minst 20 mål i ligaen og franskmannen har virkelig funnet formen de siste ukene. Spissen har nå scoret elleve mål i løpet av de ni siste kampene han har spilt i LaLiga.

Med seieren er Real Madrid fortsatt med for fullt i den spanske gullkampen, hvor de ligger foran byrival Atlético Madrid på innbyrdes oppgjør med én kamp mer spilt. Like bak lurer både Sevilla (tre poeng bak) og Barcelona (fem poeng bak - med to mindre kamper spilt enn Real Madrid).

Les også

Super League-presidenten: – Vi gjør det for å redde fotballen

Real Madrids klubbpresident, Florentino Pérez, er også president for Super League. Real Madrid har foreløpig ikke kommet med en offisiell uttalelse knyttet til Super League-prosjektet, som virker til å ha havarert etter at de fleste lagene nå har trukket seg ut.

– Når det er behov for endring, så er det alltid folk som går mot det. Vi er en fotballklubb og vi gjør dette for å redde fotballen, som er i et kritisk øyeblikk, sa Pérez natt til tirsdag.

Etter onsdagens kamp ønsket ikke Real Madrids rutinerte venstreback, Marcelo, å kommentere noe rundt Super League i et intervju vist på Strive like etter kampslutt.

Publisert
 1. Real Madrid CF
 2. Super League
 3. Spansk fotball
 4. Fotball
 5. La Liga
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

Han vil utestenge gutter 10-lag. – Ille og ødeleggende.

Sportslig leder Ingolf Stenevik i Gneist IL er kritisk til Marikollens gutter 10-satsing.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. 17 nye smittede i Bergen: – Tester gjester på utested

 2. Frp vil at 17-åringer skal få ta førerkort

 3. – Uansvarlig å oppfordre de unge til å «kline i buskene»

 4. – Familien fra England gledet seg til 17. mai. Men jeg glemte å gi en viktig beskjed.

 5. – Du må lete med lupe for å finne lyspunktene

 6. Hvem skal ha barna, og hvor langt kan de flytte? Ny lov kan endre reglene.