Nest-Sotra kontret i senk av Levanger

Tre kontringsmål sørget for at Levanger slo Nest-Sotra 3-1. Se høydepunktene her!

Publisert Publisert
svp://86489?view=bt
  • Tore Strand
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

LA MANGA: (bt.no): Nest-Sotra hadde ballen mest, dominerte til tider banespillet, men det hjalp lite mot nyopprykkede Levanger som vant La Manga-oppgjøret 3-1. Det var Nest Sotra som åpnet best. Etter et godt angrep fikk Joakim Hammersland et fint innlegg fra Steffen Lie Skålevik, men Nest-angriperen rakk ikke frem i tide til å tuppe ballen i mål. I stedet var det Levanger som tok ledelsen da en rask kontring etter læreboken endte med at den tidligere Mjøndalen-spissen Benjamin Stokke sendte trønderne i ledelsen.

Nest-Sotra sin eneste scoring kom da Simen Næss ble fint spilt gjennom. Levanger-kaptein Tom Erik Nordberg la Næss i bakken, og Nest-spissen satte selv straffen i mål.

Mot slutten av kampen var det Nest-Sotra som hadde initiativet, men mannskapet til Michael Schjønberg hadde problemer med å skape stort mot et godt organisert Levanger-forsvar. I stedet var det trønderne som viste hvordan kontringsfotball skal spilles. Nest-midtbanen gjorde avgjørende feil, og forsvaret viste temposvakheter da først Simen Sandmæl og siden Bendik Bye scoret to ganger de ti siste minuttene.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Nest-Sotra signerer landslagsspiller

svp://86489?view=bt
BT anbefaler

Barna plaget mannen med «ring på spring». Så fikk han nok.

Mannen var plaget av barn i nabolaget. I mars fikk han nok. Torsdag møtte han i Bergen tingrett som tiltalt.

LES SAKEN
  1. Forsesong
  2. Levanger FK
  3. Nest-Sotra