Nest-Sotra kontret i senk av Levanger

Tre kontringsmål sørget for at Levanger slo Nest-Sotra 3-1. Se høydepunktene her!

  • Tore Strand
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

LA MANGA: (bt.no): Nest-Sotra hadde ballen mest, dominerte til tider banespillet, men det hjalp lite mot nyopprykkede Levanger som vant La Manga-oppgjøret 3-1. Det var Nest Sotra som åpnet best. Etter et godt angrep fikk Joakim Hammersland et fint innlegg fra Steffen Lie Skålevik, men Nest-angriperen rakk ikke frem i tide til å tuppe ballen i mål. I stedet var det Levanger som tok ledelsen da en rask kontring etter læreboken endte med at den tidligere Mjøndalen-spissen Benjamin Stokke sendte trønderne i ledelsen.

Nest-Sotra sin eneste scoring kom da Simen Næss ble fint spilt gjennom. Levanger-kaptein Tom Erik Nordberg la Næss i bakken, og Nest-spissen satte selv straffen i mål.

Mot slutten av kampen var det Nest-Sotra som hadde initiativet, men mannskapet til Michael Schjønberg hadde problemer med å skape stort mot et godt organisert Levanger-forsvar. I stedet var det trønderne som viste hvordan kontringsfotball skal spilles. Nest-midtbanen gjorde avgjørende feil, og forsvaret viste temposvakheter da først Simen Sandmæl og siden Bendik Bye scoret to ganger de ti siste minuttene.

Publisert: