Jeg er redd det er over for Norling nå

SUPPORTERBLOGG: Jeg hadde tro på Rikard Norling. I stedet ble det 18 måneder med sammenhengende nedtur.

FERDIG?: Brann-trener Rikard Norling har prøvd og feilet, og prøvd og feilet igjen. Er det slutt nå?
  • Geir Vårdal
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Jeg var en av dem som hadde tro på Rikard Norling. Endelig skulle Brann få en merittert trener som kunne føre Bergens stolthet tilbake igjen til toppen av norsk fotball. LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

I stedet for suksess har det vært 18 måneder med sammenhengende nedtur.

Bør bli et veiskille

Nå er den sjarmerende svensken Brann-trener på lånt tid. 2-2 kampen på 16. mai bør bli et veiskille for Brann og Rikard Norling.

På lørdag kom det for første gang taktfaste rop om Norling sin avgang fra tribunene. Riktignok krevde Bergensavisen (BA) og Bergens Tidende (BT) hodet til Norling på et fat etter kampene mot Mjøndalen i november.

Brann kan motstå press fra BA og BT, men verre blir det når publikum begynner å gi opp. Da er det bare et spørsmål om tid før det innkalles til pressekonferanse på Brann stadion. Det forstår selvsagt også Rikard Norling, som har grunn til å frykte den dreiningen og engasjementet som kom til syne på lørdag.

Liv i styrerommet igjen

Samtidig har det begynt å bli liv igjen i styrerommet på Knikens Plass 1. På mandag sendte styret ut en pressemelding med beskjed om at de var bekymret over de sportslige resultatene, men at de inntil videre har tillit til den bilinteresserte svensken. I praksis betyr det at Norling må forvente mer press og økende resultatorientering i tiden som kommer.

Jeg er redd for at tiden til Norling er omme. Brann har rett og slett ikke råd til flere unødvendige poengtap på denne siden av sommeren om de skal henge med i opprykkskampen. De har ingenting å gå på!

Enveisbillett med Norwegian

Før sesongen regnet jeg med at status på Norling sin situasjon ville bli tatt opp, for første gang, i sommerpausen. Etter den tredje uavgjortkampen på rad vil dette i stedet for bli et tema etter hver kamp. Det er seks runder igjen til OBOS-ligaen tar sommerferie. Det vil si seks sjanser til flere unødvendige poengtap.

Dermed er det bare et spørsmål om tid før Norwegian vil få Rikard Norling som passasjer til Stockholm igjen. Men denne gangen uten returbillett til Bergen.

Publisert: