BLOGG: Kall ham gjerne en voksen Vindheim!

Strandsonen: Går du under radaren, har du sannsynligvis gjort en god jobb.

Amin Nouri markerer seg i Brann.
  • Tore Strand
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det er tilfellet med Amin Nouri, spilleren som har sørget for at Brann-fansen mer eller mindre har glemt Andreas Vindheim allerede.

Les også

Chat med Doddo under Brann-Nest-Sotra

BT-kommentator Tore Strand.

Vindheim var en av fjorårets gjennombruddsmenn med sin friske, offensive stil. Mange av oss rynket på nesen da han forsvant til Malmö. Savnet etter unggutten er blitt stadig mindre etter hver kamp Amin Nouri har spilt.

Les også

«Kristoffer Larsen har havnet i en blindgate der det meste gjøres for komplisert»

Sistnevnte har mye av de samme egenskapene som Vindheim hadde. Det er noe av årsaken til at diskusjonen om hvem som skal spille høyreback har vært borte. Nouri har løst den oppgaven på den aller beste måte.

Spillere etter mitt hjerte presterer på et jevnt, høyt nivå uke etter uke, kamp etter kamp. Amin Nouri synes å vær en slik en. I likhet med Andreas Vindheim er han bedre offensivt enn defensivt. Nouri har ikke vist det samme toppnivået som Vindheim hadde på sine beste dager i fjor, men han har spilt jevnere – og bedre over tid. Vi husker fortsatt Vindheims sprudlende offensivspill borte mot Aalesund, og vi husker også en del defensiv trøbbel.

Amin Nouri er mer stabil enn forgjengeren. Kall ham gjerne en voksen Vindheim!

Andreas Vindheim spiller nå i Malmö. Her poserer han på klubbens hjemmearena Swedbank Stadion.

Amin Nouri var ledig på markedet etter siste sesong, og jeg tror noen eliteserielag som sliter i dag, hadde hatt bruk for hans tjenester. Derfor var det smart av Brann å hente Amin Nouri fra Start. Det har prestasjonene hans allerede vist.

Les også

Dette Norling-trekket får BTs kommentator til å undre

Det har skjedd uten de store overskriftene, for det er ikke mye støy rundt den nye Brann-backen. Han er ikke mye i media, han har unngått skader, og han er ikke den som peker på seg selv når det går bra. Tvert i mot er han en stillfaren, god fotballspiller.

En skulle nesten tro at han ikke passet helt inn i den bergenske støyen. Men jeg hilser hans mange solide bidrag velkommen. For meg kan han gjerne bli under radaren i lang tid.

Men i prosesjonen vil vi gjerne se deg, Amin! Give him a big hand!

Publisert