«Stormet garderoben» - skulle på do

<p>Den engelske supporteren står fram.</p>

England's David Beckham attends a 2010 World Cup Group C soccer match between England and Algeria at Green Point stadium in Cape Town June 18, 2010. REUTERS/Carlos Barria (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
  • Joar Time
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Alt om VM får du her:

Pavlos Joseph fra London står i dag fram som mannen som tok seg inn i Englands garderobe etter den skuffende 0-0-kampen mot Algerie fredag.

Joseph klarte å komme seg inn i den engelske garderoben etter kampen. Der møtte han Beckham før han ble geleidet ut.

Les også:

Nå har han valgt å stå fram for å avdramatisere hendelsen — som ble ille tatt opp av FA.

Pavlos Joseph (32) , rådgiver fra London, har fulgt England både hjemme og borte siden han var en skolegutt. Han var bare på utkikk etter et toalett.

— Jeg ventet på mine to fettere og onkelen min på utsiden av stadion, og da de ikke hadde kommet etter en halvtime begynte jeg å se meg om etter et toalett. Jeg fant en sikkerhetsvakt som sendte meg tilbake i retning spillertunnelen, og forklarte at det var et toalett der, sier han til Mirror, der han står fram i et videointervju.

Ingen hindringer

— Jeg gikk opp tunnelen og tok inn til høyre, og plutselig befant jeg meg i den engelske garderoben uten å ha møtt på noen hindringer – ikke en dør engang. Før det hadde gått opp for meg sto plutselig David Beckham foran meg.

Rundt i garderoben satt alle spillerne helt stille og så på det som skjedde med håndklærne rundt livene sine.

— David spurte hvem jeg var. Jeg sa at jeg heter Pavlos, og at jeg egentlig var på utkikk etter et toalett. Ingen sa noe, og da tenkte jeg, søren heller, nå står jeg i Englands garderobe, og da må jeg jo si noe. Jeg så David direkte i øynene og sa: «David, vi har brukt mye penger på dette her – dette er en skam. Hva har du tenkt å gjøre med det?»

Før Beckham fikk svart ble Joseph geleidet ut av sikkerhetsvakter.

Pavlos Joseph dukket opp i garderoben bare ti minutter et at prinsene Harry og William hadde besøkt de engelske stjernene. I ettertid har de tatt på seg skylden for sikkerhetssvikten.

Publisert: