King ble hyllet av lagkameratene etter praktsesongen

Den norske landslagsspissen Joshua King er kåret til årets spiller i Bournemouth klubbens spillere.

Publisert: Publisert:

Joshua King scoret blant annet hat trick mot West Ham, og endte med 16 seriemål i Premier League denne sesongen. Foto: Peter Nicholls / X01095

Premier League-klubbens spillere og støtteapparat var mandag samlet til gallamiddag og prisutdeling for å runde av årets sesong. Der fikk den norske landslagsprofilen prisen som årets spiller, stemt frem av spillerne selv.

Bournemouth endte på en sterk niendeplass i årets sesong. I sin takketale røpet King at han mener det er grunn til å sikte enda høyere når ballen ruller igjen til høsten.

– Neste sesong klarer vi kanskje å sikre oss spill i mesterligaen eller Europaligaen! Man vet aldri. Vi har et strålende lag her, og jeg har jobbet hardt og gjort mitt beste, sa King ifølge klubbens nettsider.

Joshua King hadde en fantastisk sesong. Her har han nettopp utlignet på Anfield. Foto: Jason Cairnduff / X01095

Les også

Fjørtoft forundret over denne King-statistikken

Keeper Artur Boruc ble kåret til årets spiller av supporterne.

Joshua King endte på 16 ligamål for Bournemouth denne sesongen. For det har nordmannen høstet lovord fra mange hold den siste tiden. Britiske medier har spekulert i at Bournemouth kan komme til å slite med å få beholde måltyven, og Tottenham er én av klubbene som er nevnt som mulig ny arbeidsgiver.

King gikk glipp av søndagens serieavslutning på grunn av en skade.

(©NTB)

Publisert: