Brann-fansen aksjonerte

<p>Hengte opp banner rettet mot spillerne.</p>

supporterehoved
nilsensupport
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Et stort antall supportere hadde møtt opp på Stadion klokken 10 lørdag morgen for å høre hva Brann hadde å si. De fleste dro så rett ned til sentrum for å ta farvel med Steinar Nilsen.

En av dem var tidligere Bataljonen-leder Kjell Morten Hjartøy. Han er ikke helt sikker på hva han skal synes om at Steinar Nilsens dager i sportsklubben er talte.

— Jeg har delte følelser. Dette er kanskje det beste nå, men det er ikke noe du synes er gøy, sier Hjartøy.

Han gir klart uttrykk for at han synes spillerne må ta sin del av skylden for Branns tunge periode, og at han ikke er glad for det som har kommet frem om Steinar Nilsen i mediene de siste dagene.

- Illojalt

— Jeg synes det er merkelig at spillerne lekker til pressen. Det er illojalt, sier Hjartøy.

- Har du troen på at Nilsens avgang vil gi en positiv effekt?

— Hvis det ikke får en positiv effekt, så bør i hvert fall spillerne virkelig tenke over hva de holder på med, fastslår Hjartøy.

Se Steinar Nilsen snakke ut:

<b><u>-Det har vært tunge dager </u></b> En annen supporter, Christian Bøe, frykter uroen rundt Brann vil ødelegge for klubbens viktige bunnkamp mot Hønefoss mandag.

— Hvis det er riktig som ryktene sier, at det har vært murring i spillergruppen, så vil nok dette ha en positiv effekt. Spørsmålet er om det kommer for tett opp til en så viktig kamp, og at vi derfor taper poeng, sier Bøe.

Mjelde var forberedt på slakt

Han synes det er greit nok at Nilsen nå forlater sjefsstolen.

- Han har ikke fått det rette arbeidsmiljøet ut fra det han var lovet. Men han heller ikke klart å gjøre noe med det han har. Nå er spørsmålet hva Brann klarer å bygge opp igjen, sier Bøe.

Etter at de mange supporterne hadde hørt hva daglig leder Lars Moldestad hadde å melde, ble de stående å se resten av Brann-treningen. De fikk se en gjeng spillere som viste en glød og entusiasme som var fullstendig mangelvare under cupkampen mot Fyllingen onsdag. Blant annet fikk Rune Skarsfjord gjennomgå for noen dommeravgjørelser under spilløkten mot slutten. Erik Mjelde syntes det var moro at så mange tilhengere hadde tatt turen til Stadion lørdags morgen.

— De skulle gjerne vært her på hver trening for min del. Da kunne de fått sett hva vi driver med, sier Mjelde.

Bak det ene målet hadde noen hengt opp tre bannere. Disse hadde påskriften ”Opp med humøret”, ”I medgang og motgang” og ”100% innsats – 100% støtte. Sammen vinner vi”.

— Jeg synes det var noen artige bannere. Jeg trodde de skulle slakte oss, så det er godt å se, smiler Mjelde.

Hyller supporterne

Steinar Nilsen tok seg tid til å skryte av byen supportere da han tok farvel lørdag formiddag. Flere hadde møtt opp for å høre hva den avtroppende Brann-treneren hadde å si.

TAKK FOR MEG: Steinar Nilsen tok supporterne i hånden. (Foto: Rune Nielsen)

— Jeg ønsker å takke Bergen by. Og jeg takker for opplevelsen jeg fikk i hovedprosesjonen 17.mai. Jeg takker for Bataljonen og jeg takker folk i nærmiljøet på Bønes. Alle har gitt meg fantastiske opplevelser, sa Nilsen.

Han tok hver og en av de fremmøtte supporterne i hånden. Etter endt pressekonferanse fikk han også applaus.

Se hele pressekonferansen til Nilsen her:

-Enige om å gå hver til vårt

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk