Matchvinner med lur frisparkvariant i jubileumskampen

(Tottenham - Watford 1–0) I sin 200. Premier League-kamp for Tottenham ble Son Heung-min (29) matchvinner med en lur frisparkvariant mot Watford.

200: Son Heung-min spilte sin 200. kamp for Tottenham i Premier League og kronet det med en lur frispark variant mot Watford.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Men det var bortelaget som kom best ut av startblokkene da Juraj Kucka klinte til fra 20 meter i retning krysset, men heldigvis for de liljehvite sto Eric Dier i veien og fikk headet ballen unna fare.

Utover omgangen begynte hjemmelaget sakte men sikkert å få et grep om kampen, og etter 42 minutter fikk Tottenham et frispark da Steven Bergwijn ble felt høyt oppe på venstrekanten.

Son Heung-min spilte sin 200. kamp for Tottenham i Premier League søndag, og kronet det med noe som så ut til å være et innlegg foran mål, men som skrudde inn bak Daniel Bachmann i Watford-buret.

– Det ser brillefint ut for dem, sier TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter at Tottenham hadde sikret sin tredje seier på rad i Premier League.

Tottenham kunne dermed gå til pause med ledelse.

CHEESE: Son Heung-min kunne feire sammen med Dele Alli med en liten kamera-gest da han satte inn et nydelig frispark mot Watford.

På sine 200 kamper i Premier League har sørkoreaneren notert seg med 72 mål og 43 assist for de liljehvite.

Hjemmelaget var nære ved å doble ledelsen flere ganger med skudd fra Dele Alli, Pierre-Emile Højbjerg, Lucas Moura og Son, men nærmest var Harry Kane drøye fem minutter før full tid var spilt.

Spissen banket til, men skuddet ble reddet på mesterlig vis at østerrikske Bachmann.

– Med den kvaliteten vi har i laget, må vi bli mer kliniske i avslutningene, sier Spurs-sjef Nuno Espirito Santo på pressekonferansen etter kampen.

DEBUTERTE FRA START: Joshua King fikk sin første Premier League-start for Watford søndag.

Joshua King startet sin første Premier League-kamp for Watford søndag. Han startet også Carabao Cup-kampen mot Crystal Palace tirsdag, som de vant 1-0 etter scoring av Ashley Fletcher.

King gikk også forbi Erik Thorstvedt på listen over nordmenn med kamper i den øverste, engelske divisjonen. Spissen er nå nummer ti, med 174 kamper.

Les også

Harry Kane bekrefter at han blir i Tottenham

Harry Kane var også tilbake i Tottenham-elleveren etter noen uker fylt med spekulasjoner om overgang til en rekke andre engelske toppklubber.

Spissen endte rykteflommen med en innlegg på Twitter hvor han informerte om at han skulle bli værende i London-klubben.

Kane startet også Europa Conference League kvalifiserings-kampen mot Pacos de Ferreira torsdag, hvor han scoret to mål.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk