Vadim Demidov starter mot Fredrikstad

Jakter sin første seier i seriekamp med Brann.

SPILLER MOT FREDRIKSTAD: Vadim Demidov blir en del av startelleveren i serieåpningen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

BRANN STADION: I påskesol og skarp vårluft gjorde Brann lørdag formiddag unna den nest siste økten før seriestart. Det mest interessante å melde fra treningen er at Vadim Demidov igjen ble drillet som sentral midtbanespiller i den antatte startelleveren, og det gjennom hele økten.

Les også

Demidov er glad han har fått ny posisjon

I god nok form

Tidligere i påskeuken bekreftet Rikard Norling at det var Demidovs fysiske forfatning som kom til å bli avgjørende for om 28-åringen blir å se fra start i seriepremieren mandag. Dagens trening viste tydelig at Norling er fornøyd med det han har sett fra den tidligere utenlandsproffen. Demidov starter mot Fredrikstad.

— Spillerne har ikke fått laget ennå, så jeg kan ikke bekrefte noe, sier Norling.

Les også

Bare én av konkurrentene tviler på Brann-opprykk

Men Demidov selv er nok heller ikke i tvil lenger, selv om han ikke vil si annet enn det han sa tidligere i uken:

— Kroppen kjennes så bra som den kan være etter ett år borte, og jeg stiller meg til disposisjon for Rikard. Så blir det opp til ham å ta avgjørelsen, sier han.

Tre nye fra start

Sist han spilte en seriekamp for Brann var 30. april 2014, da bergenserne tapte 1-3 hjemme mot Haugesund. Faktisk har Demidov fortsatt til gode å vinne et serieoppgjør for sin nåværende klubb. På de fem kampene han spilte i fjor tok laget bare ett poeng.

Les også

Brann-fysio rev av brystmuskelen: - Sånn går det når man skal showe litt ekstra

Ved siden av Demidovs comeback er det verdt å merke seg at tre spillere ser ut til å få sin første offisielle Brann-kamp mandag. Alex Horwath starter i mål, Amin Nouri på høyreback og Bismar Acosta i midtforsvar. Sistnevntes makker blir Jonas Grønner, mens Erdin Demir blir venstreback. På midtbanen får Demidov selskap av Fredrik Haugen sentralt, mens Erik Huseklepp og Kristoffer Barmen ser ut til å få hver sin kant. På topp: Kristoffer Larsen og Jakob Orlov.

Publisert: