«Hva har de hatt i hotellfrokosten til Kristiansen?»

Slik er Brann-børsen etter seieren mot Strømmen.

Ruben Kristiansen scoret igjen og ble belønnet med en sekser på vår spillerbørs.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Her er BTs spillerbørs etter Branns 3-2-seier mot Strømmen søndag. Karakterskalaen går fra 1 til 10.

BORS_BRANN_Leciejewski.jpg

Piotr Leciejewski 4Hadde egentlig ingenting å gjøre hele kampen, men ble satt i en vanskelig situasjon da Konate kom alene med ham like før slutt. Feilet, og ble korrekt utvist.

Les også

Utviste Piotr fikk trøst i telefonen mens kampen pågikk

BoRS_BRANN_Nouri.JPG

Amin Nouri 5Stort sett stålkontroll på høyrebacken, og god fremover. Minus for at Strømmens 1-0-angrep startet på hans side.

BoRS_BRANN_Acosta.JPG

Bismar Acosta 5Lite å utsette egentlig, men var nærmeste mann da Konate kom igjennom på slutten og fikk Leciejewski utvist. Pådro seg karantene med sitt gule kort.

BoRS_BRANN_Demidov.JPG

Vadim Demidov 6Bortimot usynlig, men en viktig grunn til at Strømmen nesten ikke produserte noe som helst. Kunne med fordel gått mer fremover med ballen.

BØRS_BRANN_Kristiansen.JPG

Ruben Kristiansen 6Hva har de hatt i hotellfrokosten på Scandic som har fått Ruben Kristiansen til å skyte så bra som han gjør? Herlig scoring og solid defensivt innsats.

Les også

Gikk tre år uten å score – i Brann har han to mål på fire kamper

BoRS_BRANN_Haugen.JPG

Fredrik Haugen 7 Branns besteViste godt overblikk flere ganger i pasningsspillet, ikke minst da han var direkte og spilte Rennie gjennom til 1-2. Startet 1-3-angrepet.

BØRS_BRANN_Nilsen.JPG

Sivert Nilsen 5Har plukket bort de verste pasningsfeilene, men prisen han betaler for det, er at han er for lite fremoverrettet. På etterskudd før 1-0, men målgivende til 1-1.

BoRS_BRANN_Barmen.jpg

Kristoffer Barmen 5Gjorde en solid jobb, men Nilsen må forklare Barmen at rollen som indreløper innebærer å komme helhjertet inn i boksen. Da kommer nok målene også.

PÅ PLASS: Amadayia Rennie deltok torsdag på Brann-trening for første gang. Han er kommet på lån fra Hammarby, mens Jakob Orlov er gått motsatt vei.

Amadaiya Rennie 5Spillemessig nedtur fra den lovende debuten, men scoret denne gangen. Noe heldig med at avslutningen gikk inn, men bra levert.

Les også

Den nye publikumshelten: - Det er lett å spille for Brann

Steffen Lie Skålevik

Steffen Skålevik 4Fikk lite rom å jobbe i ettersom Strømmen lå bakpå, og det ble en anonym kamp. Noen småsjanser, men svake avslutninger. Løp mye.

BoRS_BRANN_Huseklepp.JPG

Erik Huseklepp 6Utgjorde en god venstreside sammen med back Kristiansen. På sitt beste da han serverte Branns tredje scoring til Skaanes.

Les også

Huseklepp ler av ertingen fra tribunen

Innbyttere:

Kasper Skaanes for Rennie fra 70. Azar Karadads for Skålevik fra 84. Alex Horwath for Haugen fra 88. Vurdert av Øystein Vik.

Last ned Ballsparks nye Brann-podkast via iTunes her.

Publisert: