Henriksen: - Drillo har mye fornuftig å si

<p>Markus Henriksen håper på A-landslagsdebut mot Kypros.</p>

Rosenborg-kometen Markus Henriksen er ikke skremt av nivået på landslaget.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

LARNACA, KYPROS: Rosenborg-spilleren hadde torsdag den første treningsøkten på kypriotisk jord da landslaget trente på kamparenaen Antonis Papadopoulos Stadum på Larnaca.

SE KAMPEN LIVE HER

Pressen fikk kun overvære de første 20 minuttene før journalister og fotografer ble kastet ut, og det var derfor umulig å se hvilket lag Norge kommer til å stille med i morgen.

Drillo har uansett varslet minimalt med endringer, og sagt det er kun spissplassen som skaper litt hodebry. Det betyr at Henriksen trolig må belage seg på å vente til Kroatia-kampen tirsdag med å få sin debut.

— Jeg håper å få noen minutter i løpet av samlingen, men jeg har ikke hørt noe ennå , sier Henriksen.

Henger med

- Hvordan har samlingen vært så langt?

— Det har vært utrolig lærerikt. Jeg har møtt mange nye folk, og fått kjenne litt på nivået på A-landslaget. Det har vært bra, sier Henriksen.

18-åringen har tatt store steg de siste sesongene, og har i år slått seg inn på midtbanen til RBK. Det er meget sterkt.

— Jeg føler at jeg henger med på nivået til de andre på landslaget. Når det er sagt, så spiller jeg på et godt klubblag, og er vant til å trene daglig med gode spillere, forklarer han.

(Artikkelen fortsetter)

Landslagssjef Egil Olsen ankom til Larnaca på Kypros onsdag. (Foto: Digitalsport)

— En flott trener

- Hva er inntrykket ditt av Drillo?

— Han er en flott trener. Det har vært gode treninger, og han har mye fornuftig å komme med. Jeg lærte mye av samtalen vi hadde sammen, sier Henriksen, som ikke vil gå inn i detalj om hva de snakket om.

SE KAMPEN LIVE HER

— Men han sa at jeg hadde vært god i år, og at det var derfor han hadde tatt meg med. Og han sa at det var bare å stå på, og se hva som skjer, sier Henriksen.

Publisert: