Nicki Bille måtte roe ned rasende Badji

Stephane Badji ble utvist på overtid. Da kokte det over for Brann-spilleren.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Midtbanespilleren nektet å forlate banen før han ga dommer Svein Erik Edvartsen tydelig beskjed om hva han mente om utvisningen.

Badji måtte til slutt hentes av Brann-trener Rikard Norling, som gikk ut på banen for å ta med seg den utviste spilleren i garderoben.

— Jeg følte at jeg måtte gå ut siden situasjonen ikke løste seg. Jeg er ansvarlig for spillerne i røde trøyer og jeg følte at jeg måtte ta ansvar, sier Brann-sjef Rikard Norling til Adresseavisen.

KOKER OVER: Nicki Bille Nielsen må roe ned Branns Stephane Badji i sluttminuttene på Lerkendal.

Se hele intervjuet med Norling her.— Han følte han ble urettferdig behandlet, så det er det han var frustrert over, sa Brann-kaptein Hassan El Fakari til C More etter kampslutt.

Direkte rødt kort

Det ble mildt sagt dramatisk på tampen av kampen mellom Rosenborg og Brann. Minuttet før slutt satte Nicki Bille Nielsen inn 5-2 fra straffemerket, og etter det var flere Brann-spillere som var tydelig frustrerte.

To minutter på overtid kokte det riktignok over for Stephane Badji. I duell med Mike Jensen, var han oppe med hånden i ansiktet på RBK-spilleren. Ikke spesielt hardt, men han traff.

Dommer Svein Erik Edvartsen mente det var et slag og ga Badji direkte rødt kort, og det var da det rant over.

HJELPES AV: Brann-treneren må følge sin spiller av banen i Trondheim.

Både mot— og medspillere måtte holde ham igjen og hindre ham i å gå til angrep på dommeren. RBK-spiller Nicki Bille, som også er kjent for å vise følelser på banen, var blant dem som gikk i bresjen for å roe ned Brann-spilleren. Før Brann-trener Rikard Norling til slutt tok ansvar, gikk inn på banen, hentet Badji og tok ham med inn i garderoben.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering