Tidligere Sandnes Ulf- og Ranheim-spiller klar for EIK

Jørgen Olsen Øveraas har signert ettårskontrakt med EIK.

Publisert Publisert

Tidligere Sandnes Ulf og Ranheim-spiller Jørgen Olsen Øveraas blir ønsket velkommen til EIK av sportssjef Ojan Bijan. Foto: EIK fotball

iconDenne artikkelen er over to år gammel

Dermed blir han igjen lagkamerat med Roy André Miljeteig som før jul ble løst fra kontrakten med Sandnes Ulf og skrev avtale med Egersund-klubben.

Aftenbladet vet at EIK også har vurdert en tredje Sandnes Ulf-spiller, Oddbjørn Skartun.

Jørgen Olsen Øveraas var ute av kontraktstiden med Sandnes Ulf, og til tross for at han spilte samtlige 30 seriekamper for de lyseblå i 2016, ble det lite spilletid i 2017.

Den tidligere Ranheim-spilleren har over 150 kamper i 1. divisjon og blir garantert en solid forsterkning for EIK.

Les også

Miljeteig klar for EIK

Sportssjef Ojan Bijan i EIK uttrykker stor tilfredshet med å ha sikret seg den rutinerte forsvarsspilleren.

Jørgen Olsen Øveraas har over 150 kamper i 1. divisjon. Her i aksjon for Sandnes Ulf mot Bryne i 2006. Foto: Jon Ingemundsen

Selv sier Olsen Øveraas følgende til klubbens nettsted blant annet etter å ha spilt cupkamp for Sandnes Ulf mot EIK i 2016 (2–0 til Sandnes Ulf):

– Det var en fin ramme rundt kampen, og nå gleder jeg meg til å spille flere kamper på Husabø.

EIKs ferske forsvarsspiller mener hans nye klubb har alle forutsetninger for å fortsette den rivende utviklingen klubben har vært i.

Les også

Vindbjart-profil klar for Arendal Fotball

– Mine tre år i Ranheim var veldig inspirerende. Dersom Ranheim kan lykkes på toppnivå, er det ingenting i veien for at en klubb som EIK også kan gjøre det, sier Olsen.

Olsen beskriver seg selv på følgende måte:

– Jeg har de siste sesongene spilt høyreback. Jeg liker å komme med offensive bidrag og har en bra motor. Tidligere scoret jeg også en del mål, men det har blitt noen færre de siste sesongene. Jeg har også en god del erfaring som midtstopper, sier Olsen.

Publisert