Fra Torres til Olsen

<p><strong>TRONDHEIM:</strong> Fredrik Stoor er tilbake på jobb i RBK-forsvaret, men ennå ikke helt omstilt etter EM-exiten.</p>

Publisert Publisert

Spain's Fernando Torres and Sweden's Fredrik Stoor (R) eye the ball during their Group D Euro 2008 soccer match at the Tivoli Neu stadium in Innsbruck, June 14, 2008. REUTERS/Alexandra Beier (AUSTRIA) MOBILE OUT. EDITORIAL USE ONLY Foto: ALEXANDRA BEIER

  • Line Lauvsnes Oddekalv
iconDenne artikkelen er over 12 år gammel

Forrige uke kjempet han mot David Villa, Fernando Torres og Andrej Arsjavin. Fredag venter Bodø-Glimt.

— EM var en fantastisk opplevelse, forteller Fredrik Stoor.

Han var langt nede da Sverige røk ut etter gruppespillet. Tv-bildene viste en slukøret svenske som lusket av banen etter å ha blitt overkjørt og utslått av Russland. I morgen kveld kan Stoors og Sveriges banemenn sikre EM-finale.

- Det er litt trøst i det. Men ikke mye, legger Stoor til. Selv om han lot seg imponere av russerne, og syns de var en bedre motstander enn Spania var, tror han på gult og rødt i finalen.

— Og landslagsfremtiden ser lys ut for deg? spør adressa.no, og forteller at Niclas Alexandersson spådde Stoor en - beklager ordspillet - stor fremtid for Sverige etter EM-innsatsen.

— Jeg håper det, det kjennes bra ut nå, sier svensken beskjedent.

Ferie for hodet

Nå er det eliteserie-hverdagen som gjelder igjen for høyrebacken. Først mandag var han tilbake i Trondheim, etter noen dager invilget ferie.

- Han fikk noen dager for å få renset hodet, bekrefter trener Erik Hamrén.

Dermed har det bare blitt en fellesøkt med lagkameratene, og i morgen venter en siste trening før serien starter igjen mot Bodø-Glimt borte.

- Fotballformen kjennes bra, sier Stoor selv, men innrømmer at det jo har vært mindre hard trening under EM. Derfor tok han også en ekstra økt alene på fridagen.

— Jeg er også litt forkjølet, men det går bra, forsikrer svensken.

Han har fulgt med på Rosenborg via nettet, og bortsett fra cuptapet for Kristiansund, syns han det virker som det er positive takter i laget.

- Stemningen er bra, og så har vi jo fått en engasjert og bra trener, sier Stoor.

Taus om utenlandsk interesse

EM-innstatsen har ikke bare blitt lagt merke til i Trondheim. Interessen rundt høyrebacken har vært økende. Tidligere har adressa.no skrevet om at Blackburn skal ha forhørt seg, og i tillegg skal greske klubber være på banen.

- Det overlater jeg til min agent å snakke om. Men jeg vet at det finnes interesse, ja, sier Stoor.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. &ndash; Stoor kan overta

  2. Blackburn forhørte seg om Stoor

  3. Vårens hit ønsket av russerne

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt66002461818
2Molde6510167916
3Kristiansund6240159610
4Brann6312910-110
5Stabæk62317619
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk
  1. Eliteserien