305.000 så RBK - Brann

<p>Royal League-kampen mellom Rosenborg og Brann ble den tredje mest sette RL-kampen på TVNorge noen gang.</p>

Publisert Publisert

------------------------------------------- Fra: Carl-Erik[SMTP:CA-ERI@ONLINE.NO] Sendt: 9. november 2006 22:10:36 Til: BTbilde Emne: RBK - Brann Automatisk regelbasert videresending Bilder av Huseklepp som avtalt Mvh Carl-Erik Eriksson *** Local Caption *** GOD NOK: ¿ Jeg har følt meg i bra form, og da er det kjedelig ikke å få sjansen. Jeg viser her at jeg har noe på laget å gjøre, sa Erik Huseklepp etter triumfen på Lerkendal. Til venstre: Bjørn Tore Kvarme, til høyre Marek Sapara.FOTO: CARL-ERIK ERIKSSON, DIGITALSPORT Foto: CARL-ERIK ERIKSSON, DIGITALSPORT

  • Eivind Aarre
iconDenne artikkelen er over 13 år gammel

Kampen ble sett av 305.000 seere i gjennomsnitt, noe som ga TVNorge en markedsandel på 23,1 prosent. Ifølge researchansvarlig i TVNorge, Vegard Nøss, er det betydelig høyere enn snittet på de to foregående sesongene.

– Det er bedre enn noen av kampene som ble vist i forrige sesong. Kun to kamper har hatt høyere seertall, begge fra sesongen 2004/5, sier Nøss til Kampanje.

Den første sesongen av Royal League har så langt vært den beste for TVNorge. Aller best var åpningskampen mellom Rosenborg og Djurgården, som ble sett av 441.000 seere.

Forrige sesong var langt svakere. Snittet totalt for sesongen endte på 110.000 seere, noe som ikke holdt til en bedre markedsandel enn 8,9 prosent.

– De gode tallene på kampen ga TVNorge årets sterkeste torsdag, og årets fjerde sterkeste dag, sier Nøss.

«Heia Tufte» fulgte like etter kampen, og fikk sine beste tall i høst, med 313.000 seere og en markedsandel på 21,6 prosent.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. TVNorge kuttet kampen