Klæbo hyller «Paradise Hotel»-broren: – Jeg synes låten er knallbra

Johannes Høsflot Klæbo (24) hyller lillebror Ola (20) etter at det ble klart at musikktalentet lager introsangen til årets sesong av «Paradise Hotel».

BRØDRE: Ola og Johannes Høsflot Klæbo deler musikkinteressen.
  • Ole Kristian Strøm, VG
Publisert Publisert

– Jeg synes låten til Ola er knallbra. Den skaper god stemning. En skikkelig partylåt med høy temperatur. For Ola blir dette spennende. Han er godt i gang med sin karriere innen musikken, sier langrennsstjernen til VG etter at TV 2 tirsdag kunne avsløre at lillebror Klæbo har laget årets «Paradise»-låt.

De to samarbeider nært om Johannes Høsflot Klæbos youtube-kanal, og Ola er også en meget habil skiløper - dog ikke helt på brorens nivå.

Ola er 20 år, har artistkontrakt med Sony og har artistnavnet OKEY. I fjor var det TIX-låten «Kaller på deg» som ble spilt i introduksjonen til hver utgave av «Paradise Hotel». I år er det Olas «Running Wild» som vil prege programmet.

– Vi har valgt å gå ulike veier – og jeg har veldig respekt for den veien Ola har valgt. Jeg har stor tro på Ola og hans karriere innen musikken, sier langrennsløperen til VG.

«OKEY»: Ola Høsflot Klæbo bruker artistnavnet OKEY.

– Hva synes du om «Paradise Hotel»?

– Jeg er nok ingen typisk «Paradise Hotel»-deltaker, men jeg har jo vært innom noen av episodene de siste årene. Jeg må jo følge med på hva folk liker – og ikke liker. Det er mange meninger rundt programmet – og det er jo helt greit det.

– Planer om å stille opp selv?

– Jeg har ingen umiddelbare planer om å stille opp i «Paradise». Jeg er nok for kjedelig og fokusert på idretten min til det. Men jeg forstår at mange synes det er litt spennende. Det er underholdning.

– Jeg får heller satse på å underholde i skisporet i årene fremover. Så kan andre underholde på «Paradise», mener Johannes Høsflot Klæbo.

Ola Høsflot Klæbo sier dette til VG:

– Det er klart at dette er en opptur. Det er et TV-program som får mye oppmerksomhet utover at det vises på TV – og det å få muligheten til å lage introsangen, er både gøy og utfordrende. Jeg håper og tror at den skaper god stemning. Det er målet – og stor stemning tror jeg det blir.

Publisert
  1. Paradise Hotel
  2. Langrenn
  3. Johannes Høsflot Klæbo
BT anbefaler

Her er Stoltzen-triksene

Anita Lilleskare er ikke bare vanvittig rask opp Stoltzekleiven. Hun har også kuttet tiden drastisk. Fra 12.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. – Vi skal ha en skikkelig feiring når pandemien er helt over

  2. – Han e kongen, presidenten og keiseren av Stoltzekleiven opp!

  3. – Jeg redder liv, men føler meg dum og ensom

  4. De savnet et tempel. Så kom tre skogsmunker til Hardanger.

  5. Flere land har snublet etter en gjenåpning. Derfor kan Norge lykkes bedre.

  6. Båtbrann i Øygarden: – Ingen personer om bord