Dag-Eilev Fagermo: - Vi trenger to seiere til

<p>Etter den lite imponerende forestillingen mot Stabæk valgte Dag-Eilev Fagermo å fokusere på hva som trengs for å overleve i Tippeligaen.</p>

Skien 20120916.Odd Grenlands trener Dag-Eilev Fagermo etter eliteseriekampen i fotball på Skagerak Arena mellom Odd Grenland og Stabæk søndag kveld. Stabæk vant kampen 2-1.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Braastad, Audun

  • Tom Eik Baugerud
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Odd Grenland – Stabæk 1-2:

Det var en skuffet, men realistisk Fagermo som møtte pressen etter tapet mot bunnlaget Stabæk.

— Nå er det bare én ting som gjelder, og det er å ta to seiere til slik at vi er sikret kontrakt i Tippeligaen 2013, sier han.

Vi har vært for ustabile i år, og hjemme har vi rett og slett vært for dårlige. Nå er det ny kontrakt som gjelder , slår han fast.

Men selv om skienslaget før sesongen satte seg som mål å ta medalje i årets sesong, har det ikke bare vært enkelt å være Fagermo heller. I en særdeles utfordrende økonomisk situasjon, har klubben vært tvunget til å selge nøkkelspillere som Magnus Lekven og Torgeir Børven midt i sesongen. Og når man i tillegg ikke kunne ta seg råd til å hente Håvard Storbæk gratis tilbake fra Haugesund, så forteller det det meste om hvilke problemer som råder på Skagerak Arena om dagen.

- Mangler kvalitet

Unge, lokale spillere har måttet steppe inn og overta en stor del av ansvaret på banen. De har tidvis gjort det med hell, men når den allerede tynnslitte stallen i tillegg plages med store skadeproblemer, blir det bortimot umulig å opprettholde nivået.

Vi mangler dessverre en del kvalitet i stallen om dagen. Sånn er det bare , sukker Fagermo.

— Men i dag leverer vi uansett en altfor svak førsteomgang. Det så ut som om det tidlige baklengsmålet gjorde noen av spillerne våre stresset, men vi reiste oss i andre omgang og presterte godkjent. Dessverre var det for seint, avslutter han.

Publisert
  1. Eliteserien
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Veigar: - Vi tror fremdeles på ny kontrakt

  2. Stabæk sjokkerte Odd

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22192173254859
2Molde22141754272743
3Rosenborg22126442222042
4Vålerenga2211653728939
5Odd2112274032838
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League Qualification
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk
BT anbefaler

Lærerstudent Kaia tvinges ut i praksis

– Slik smittesituasjonen er i Bergen, mener jeg det ville vært smart å utsette praksisperioden til våren, sier…

LES SAKEN