Geir Hansen er ny assistenttrener for fotballdamene

Og han skal fortsette i fulltidsstilling i Hødd

geir-Norge.jpg
  • Helge Skuseth
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

12. august ble det klart at Roger Finjord overtar som hovedtrener for damelandslaget i fotball etter Even Pellerud. Nå har Finjord plukket ut Hødds sportslige utviklingsleder Geir Hansen som sin assistent.

Geir Hansen har ellers utmerket seg mest som trener i AaFK, der han både har vært hovedtrener og vært assistenttrener i en rekke år. Han har også lenge vært involvert som trener for aldersbestemte landslag, de siste årene både som hovedtrener og assistent for Norges G19-landslag.

Fortsetter i Hødd. — Geir skal fortsette i sin jobb i Hødd som sportslig utviklingsleder, landslagsjobben blir en bijobb for ham, forteller Hødds daglige leder André Nevstad.

— Geir har over 100 kamper som trener for aldersbestemte landslag på guttesiden. Han er voldsomt god på treningsfeltet, veldig dyktig på det å følge opp enkeltspillere og ekstremt interessert i å utvikle det norske damelandslaget videre. Jeg kjente begeistring allerede i den første samtalen vi hadde, sier hovedtrener Roger Finjord til fotball.no

Hansen sier han ikke trengte lang betenkningstid da tilbudet kom.

Lett å si ja. – Da Nils Johan Semb og Roger Finjord ringte meg virket det veldig spennende, og og etter møtene vi har hatt var det ikke venskelig å si ja, sier Hansen til fotball.no

– Jeg har ikke jobbet med kvinnefotball tidligere, men er ikke så opptatt av den biten. Dette er spillere på toppnivå uansett. Jeg har sett mye kvinnefotball, og den er i god utvikling. For Norge blir det viktig å være god på de små marginene, opplyser Hansen.

Publisert
  1. Kvinnefotball

Les mer om dette temaet

  1. Landslagsprofil satte en stopper for Sandviken-festen

  2. Ørn tapte i bror Ingebrigtsens første kamp

  3. Ofrer alt for medaljehåpet - men Klepp avga poeng hjemme

  4. Fjerde strake tap for Arna-Bjørnar

BT anbefaler

Da Liv Monika (16) møtte barnevern og psykologer, lukket hun seg. Men på mobilen lå en historie få voksne fikk høre.

Liv Monika (16) var for frisk for psykiatrien, men for syk for barnevernet. Da hun ble sendt som en kasteball i systemet, ble livet umulig å leve.

LES SAKEN