Team Ulsrud fortsetter: - Klarte ikke gi seg

Nå satser curlinggutta mot OL i Pyeongchang om fire år.

Thomas Ulsrud og resten av Team Ulsrud satser videre mot OL om fire år.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

— Det har vippet fram og tilbake. Men det viste seg at det ble vanskelig å legge opp. Mange idrettsutøvere sliter med det. Når de kommer sammen og snakker om minnene og alt de vil gå glipp av, klarer de rett og slett ikke gi seg, sier landslagssjef for curlinglandslaget, Pål Trulsen, til Aftenposten.

Nå satser skip Thomas Ulsurd - sammen med Torger Nergård, Christoffer Svae og Håvard Vad Petersson - mot OL i Sør-Korea om fire år.

Curlinggutta, som etter hvert har blitt verdenskjent på grunn av sine fargerike bukser, opplevde en nedtur i Sotsji-OL og måtte ta til takke med en skuffende femteplass.

Må redusere stillingen sin

I april tok Ulsrud & Co. riktignok revansj og tok Norges første VM-gull i curling siden 1988. Da vurderte verdensmesterne å gi seg på topp.

Særlig Torger Nergård var nær ved å ville gi seg, men nå går han heller ned i en redusert stilling i jobben sin.

— Han må ned i stilling for å få det til, og vi må få på plass litt økonomi slik at det går økonomisk for ham, men vi satser på at det går i orden, sier Pål Trulsen.

PS! Nå har Norge to lag som kan pushe hverandre. Thomas Løvold fra Lillehammer har slått seg sammen med OL-reversen Markus Høiberg, Magnus Nedregotten og Alexander Lindsstrøm.

Publisert