Kjell Morten (56) og Tor (55) døde brått. Søndag blir de hyllet på Stadion.

Supersupporteren og eks-spilleren får markering av Brann.

Den profilerte supporteren Kjell Morten Hjartøy (t.v.), som tidligere ledet Bataljonen, døde brått for få dager siden. Tidligere i sommer døde den tidligere Brann-spilleren Tor Sletten (55) uventet.
  • Anders Pamer
  • Mads Bøyum
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

— Vi har mistet to personer som har vært en del av Brann-familien, sier Sportsklubbens daglige leder, Vibeke Johannesen.

Den profilerte supporteren Kjell Morten Hjartøy (56), som tidligere ledet Bataljonen, døde brått for få dager siden. Tidligere i sommer døde den tidligere Brann-spilleren Tor Sletten (55) uventet.

Begge har over lange tidsperioder vært tett på Brann, og dødsfallene vil bli markert før hjemmekampen mot Rosenborg søndag. Det skjer ved ett minutts applaus.

Les også

Slik hyller Doddo overgangene

Applauderes

— Kjell Morten er en supporter som har gjort mye for klubben, og det preger mange som er glade i klubben og møtes på Stadion. Tor var en spiller hos oss i flere sesonger. Vi har lyst å minnes dem på en fin måte. Vi har snakket med familiene og blitt enige om at vi gjør det med en rungende applaus for to som ikke er med oss lenger, sier Johannesen.

Den nåværende Bataljonen-lederen, Roger Lillebøe-Hansen, sier det er en selvfølge for Brann og supporterne å holde en minnemarkering.

— Markeringen er viktig for oss, fordi det er en av de mest markante supporterskikkelsene de siste tiårene som er gått bort. Kjell Morten har vært en særdeles sentral person i alle årene jeg har vært med, og jeg begynner å bli voksen. Han var sentral i BST (Brann Supporter Team), var med å stifte Bataljonen og var ekstremt inkluderende. På alle måter en hedersmann, sier Lillebøe-Hansen.

BT har vært i kontakt med familien til Sletten og Hjartøy, og omtaler saken i forståelse med dem.

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt19115340192138
2Molde19114446232337
3Kristiansund1911262722535
4Rosenborg19104540251534
5Lillestrøm1910453124734
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk
  1. Eliteserien

Les mer om dette temaet

  1. Her røpes overgangene Brann sa nei til

BT anbefaler

Se deg selv eller naboen slite seg i mål

Søk blant alle deltakerne i Stoltzen opp og se video!

LES SAKEN