- Liker Larsen best som spiss

Derfor kniver Jakob Orlov og Alejandro Castro om plassen.

Rokerer: Rikard Norling har bestemt seg for at Kristoffer Larsen er best som spiss. Det gjør at Alejandro Castro og Jakob Orlov kniver om én plass på laget til mandagens kamp mot Hødd.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Rikard Norling drillet fredag Alejandro Castro og Kristoffer Larsen sammen som spisser på Branns trening. Det går mot det tredje spissparet på like mange kamper. Men Norling bedyrer at det fortsatt er en konkurransesituasjon frem mot mandagens oppgjør mellom Hødd og Brann i Ulsteinvik.

— Ja, og det er en konkurranse som er meget god for laget.

- Men Larsen skal tilbake på spissplassen?

— Ingenting er skrevet i stein, men jeg liker Larsen best som spiss. Det er noe vi ser på, sier Norling.

Les også

Dette bildet er godt nytt for Brann

— Så du det, eller?

Larsen slet med underlaget på Stadion under mandagens hjemmekamp mot Strømmen. Han var uheldig med mange ballberøringer og brukte for mange touch på ballen. Teknikeren flyttes tilbake på topp, samtidig som Fredrik Haugen skal inn igjen på den sentrale midtbanen etter å ha stått over mot Strømmen på grunn av karantene.

Det betyr at en av spillerne fra 2-0-seieren skal ut. Trolig blir det Orlov.

- Er valget mellom Orlov og Castro like mye et valg av taktikk?

— Ja, det kan du si. Vi har også Azar (Karadas) som er aktuell på topp. Men så du det kunstmålet Castro hadde på treningen, eller? Fantastisk!

Norlings beskrivelse er ingen overdrivelse. Castro fikk et overlegg fra høyre og klasket ballen i mål med et akrobatisk brassespark. Absolutt en prestasjon man ikke ser for ofte på treninger til norske 1. divisjonslag.

Norling understreker at han ikke ville kvi seg for å sette ut en spiller som scoret i forrige seriekamp.

— Det var bra for ham at han scoret, det er det alltid. Men det kommer ikke til å påvirke mine valg, egentlig.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

- Må løpe mye

Castro ler når han får overbragt rosen om brassesparket, men costaricaneren er ydmyk om konkurransen med de andre spissene.

— Konkurransen er god på dette laget, vi har mange gode spillere. Jeg må være respektfull - det er tre dager igjen til kampen. Det er viktig å være klar. Får jeg sjansen igjen, skal jeg kose meg.

- Tenker du at du ligger an til å spille, ettersom du scoret i debuten?

— Jeg forventer alltid å få spille, men det må alle spillere. Man må være forberedt og klar.

Castros forvandling fra minuttene som innbytter i Fredrikstad til Strømmen-kampen, var markent. Han virket raskere og utgjorde en betydelig større trussel i hjemmekampen. Selv mener han at han nærmer seg toppformen.

— Jeg er i god form nå, og det er viktig som spiss. Jeg må løpe og presse mye. Dette er min tredje uke i Brann og jeg lærer mer og mer om lagkameratene og spilleideen til treneren.

Latinamerikaneren lot seg begeistre av mottakelsen han fikk på Brann Stadion.

— Det er en god utfordring å være her. Jeg hadde det godt både i Sarpsborg og Start, men jeg tror det kan bli veldig morsomt å oppleve gode ting med denne klubben. Jeg merket at det var en supportergruppe med stor lidenskap her, og vi vil gjøre dem glade igjen.

Publisert: