Beckham (35) drømmer om OL-spill

<p>David Beckham mistet VM-sluttspillet i Sør-Afrika i sommer på grunn av en skade. Nå drømmer den tidligere Manchester United-spilleren om å få spille for England helt til 2014, og delta i OL i London i 2012 for Storbritannia.</p>

David Beckham ønsker å delta i OL på hjemmebane.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Statistikksenter Premier League:

— Hvis jeg fortsatt spiller, og kan utgjøre en forskjell for laget, hadde jeg elsket å være med, sier Beckham på en pressekonferanse i dag, ifølge BBC .

OL er i utgangspunktet en turnering for U21-landslaget, men det er tillatt å ha med tre spillere over 23 år.

- Elsker å trene barn

Selv om Beckham ikke kunne spille i VM i sommer var han likevel med til Sør-Afrika som en del av teamet rundt det engelske landslaget. Det har tidligere gått rykter om at Beckham drømmer om å en dag bli England-manager, men det avviser han på det sterkeste.

— Det ligger ikke i mine natur å være manager, sier midtbanespilleren, som ikke utelukker at han kan komme til å være trener på et akademi for barn.

Tror ikke på trenerfremtid

— Jeg elsker å trene barn. Det er en av grunnene til at jeg har laget akademier for barn. Jeg elsker å se ansiktene deres når de sparker rundt på en ball. Jeg elsker entusiasmen og ærligheten deres, sier han.

Selv om han liker å trene barn ser han ikke for seg å kunne være hverken trener eller manager for et lag.

— Jeg ønsker ikke å trene et lag og være manager på dette tidspunktet i karrieren. Det skjer nok ikke senere heller, avslutter Beckham.

Publisert: