Knarvik flørter med Brann

<p>Tommy Knarvik kunne mer enn gjerne tenkt seg å spille for Brann igjen. Bataljonen tror han ville fått problemer med å spille seg til fast plass.</p>

Fotball, Tippeligaen, 17 September 2006, Brann - Sandefjord, Tommy Knarvik, Sandefjord, og Eirik Bakke, Brann. Foto: Kjetil Espetvedt, Digitalsport
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 15 år gammel

– Hvis de skulle være interessert i meg, så hadde det vært veldig artig og stort. Jeg kommer jo fra Bergen og er oppvokst med Brann, sier Sandefjord-kapteinen.

– Så hvis Brann hadde ønsket deg tilbake, så ville du vært interessert?

– Ja, det er det ikke tvil om. Det er jo et lag med mange gode spillere og en ufattelig fin og stor klubb. Det er den desidert beste klubben i Norge i øyeblikket, sier Knarvik.

Vrakgods i Brann

Han har imidlertid to år igjen av kontrakten med Sandefjord som er på vei ned i 1. divisjon.

– Jeg har to år igjen av kontrakten, og må i utgangspunktet forholde meg til den. Men det er ikke tvil om at jeg har ambisjoner om å spille på høyeste nivå så lenge som mulig, sier øygardsgutten.

Han forsvant fra Brann i 2004 – etter 84 eliteseriekamper og 12 mål for klubben. Da ville ikke Brann og trener Mons Ivar Mjelde satse mer på ham. Etter mislykkede opphold i Bryne og Sogndal, kom han til Sandefjord før 2006-sesongen. Der har han storspilt, og er også blitt kaptein.

– Det er mye som har forandret seg siden jeg var i Brann. Jeg har hatt en fin formkurve og er blitt mer voksen og rutinert , sier 28-åringen.

– En god fotballspiller

Bataljonen har ingenting imot å se Knarvik i Brann-drakten igjen. Men de tror han ville fått problemer med å spille seg til fast plass på midtbanen.

– Det er mange om benet i Brann i dag på den posisjonen han spiller. Å få en plass på laget er ikke det letteste, sier nestleder i Bataljonen, Frode Hellebø.

– Men hvis Martin Andresen forsvinner trenger de en erstatter?

– Da har vi Hassan El Fakiri, sier Hellebø, og fortsetter:

– Tommy har vært flink i Sandefjord, han er en av de få som har utmerket seg. Også personlig er han en grei gutt, sier nestlederen.

– Ville han vært velkommen tilbake?

– Det er ingen som har noe mot Tommy Knarvik i Bergen. Han er Øygard-stril og kjent gutt i byen, sier Hellebø.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk