Fly-krise for supportere

Sykemeldingene ved flytårnet i Oslo kan hindre hundrevis av supportere fra å rekke mesterligakampen onsdag.

Publisert:
Christer S. Johnsen

Hvis flygelederne ved Oslo lufthavn fortsatt er sykemeldt tirsdag og onsdag kan hundrevis av supportere bli rammet hardt. Fly fra Oslo, Sandefjord og Kristiansand vil da trolig ikke lande på Værnes. I tillegg er de fleste togavganger i sør allerede fullbooket.

Økt trafikk

Det er altså fullt både i lufta og på bakken foran mesterligakampen onsdag. Men sykemeldte flygeledere i Oslo kan by på enda større problemer. Trolig betyr dette økt trafikk på veiene inn til Trondheim foran kampen på Lerkendal.

Fulle fly

SAS Braathens melder at kun klassen med de dyreste billettene fra Oslo til Trondheim har noen få resterende plasser onsdag morgen. Dermed er det flere nær fullbookede fly hvor passasjerene må finne alternative reisemåter. For personer uten bestilte togbilletter vil innreisen ikke gå på skinner.

Fulle tog

NSB melder om et fullt nattog fra Oslo til Trondheim foran mesterligamøtet. Dagtoget onsdag har foreløpig få plasser igjen, men vil trolig være utsolgt i løpet av dagen i dag. Til og med Rørosbanen inn til Trondheim er utsolgt for ledige plasser.

Den eneste togavgangen som fortsatt har godt med plass er strekningen Bodø-Trondheim.

Publisert: