20 millioner til Molde

<p>Molde har forlenget sin hovedsponsoravtale. Den vil gi klubben minst 20 millioner kroner over fem år.</p>

Publisert Publisert

FotballAdeccoligaen 2007 14.04.2007Molde fk v Moss fk 3-0Foto: Richard Brevik - DigitalsportMagne hoseth - molde fkAmin askar - moss fkJonas krogstad - moss FK Foto: Richard Brevik

  • 100% Sport
iconDenne artikkelen er over 13 år gammel

— Molde Fotballklubb er meget fornøyd med å fornye Sparebanken Møre som sin viktigste samarbeidspartner på sponsorsiden. Prosessen med å skaffe ny generalsponsor for Molde Fotballklubb har foregått siden i vinter og det har vært flere aktører på banen. Det er derfor med stor tilfredshet vi nå kan presentere en avtale med en partner som vil være med å bidra i hele 5 år fremover. Begge parter er veldig fornøyd med samarbeidet som har vært siden Sparebanken Møre ble klubbens generalsponsor i 2003, heter det i en pressemelding.

— Verdi på den nye avtalen er høyere enn eksisterende avtale og veldig god sett i sammenheng med sammenlignbare eliteserieklubber. Den totale økonomiske verdien på avtalen er minimum 20 mill. kroner med mulighet for mer gjennom prestasjoner. Avtalen trer i kraft fra sesongen 2007 og varer ut 2011, heter det videre.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

40 personer smittet på utesteder i Bergen

Av de 1272 personene som er koronasmittet i Bergen til nå, kan 40 tilfeller spores tilbake til utesteder.

LES SAKEN
  1. Fotball 1. div