Bendtner fra start mot erkerivalen

Nicklas Bendtner (31) starter på topp for RBK mot Molde.

Starter: Nicklas Bendtner gliser på fredagens RBK-trening i fjæra. Håvard Haugseth Jensen

RBK-trener Eirik Horneland er under hardt press etter to poeng på de fire første kampene, og får ingen enkel oppgave med å øke poengfangsten når neste motstander er Molde på Aker Stadion søndag kveld.

Bendtner fra start

I jakten på årets første trepoenger starter han med Nicklas Bendtner. Et åpenbart valg med tanke på at spisskonkurrent Alexander Søderlund har trent alternativt denne uka på grunn av sykdom, mens Erik Botheim nettopp har kommet tilbake i trening etter beinbruddet.

Den danske stjernespissen startet første seriekamp mot Bodø/Glimt, men har siden den gang fungert mer som en joker for Horneland som innbytter på tampen av oppgjørene.

Fortsetter med 4–3–3

Utover at Bendtner er i startoppstillingen, tyder mye på at Horneland ikke endrer 4–3–3-formasjonen fra 0–0-kampen mot Strømsgodset. Samuel Adegbenro og Pål André Helland bekler kantrollene og skal servere Bendtner.

Anders Trondsen, som nylig har kommet tilbake fra skade, skal spille i den defensive midtbanerollen. Bakerst hos RBK er det ingen overraskelser.

Slik stiller RBK

RBK (4–3–3): André Hansen – Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling – Mike Jensen, Anders Trondsen, Anders Konradsen – Pål André Helland, Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro

Benken: Østbø, Valsvik, De Lanlay, Denic, Søderlund, Akintola og Johnsen