Mathias Normann klar for Norwich

FC Rostov har kommet til enighet med Norwich City om et utlån med forpliktelse om kjøp for den norske landslagsspilleren Mathias Normann (25).

BYTTER BEITE: Mathias Normann er klar for Norwich.
 • Sebastian Melsom Johansen, VG
 • Arilas Berg Ould-Saada, VG
Publisert Publisert

Normanns agent Imad El Hammichi har publisert en Instagram-story der han er i ferd med å gå ombord på et privatfly. Mye tyder på at de siste brikkene i overgangen kan falle på plass allerede søndag. Nå har Norwich bekreftet overgangen VG meldte om tidligere idag.

Midtbanespilleren har spilt for russiske Rostov siden 2019, og har markert seg i den øverste russiske divisjonen med to mål og åtte assist på 56 kamper.

Normann signerer for Premier League-klubben Norwich City på et sesonglangt lån med forpliktelse om kjøp om «the Canaries» skulle beholde plassen i Premier League. Ifølge VGs opplysninger har overgangen en totalramme på nærmere 20 millioner euro, tilsvarende rundt 200 millioner norske kroner.

Midtbanespilleren har syv landskamper for Norge, hvor han har notert seg med ett mål og én assist. Normann er også tatt ut i den seneste landslagstroppen som skal møte Nederland, Latvia og Gibraltar i starten av september.

Les også

Opplysninger til VG: Strid om Normann-avtale verdt 175 millioner

Norwich City rykket opp til Premier League før den inneværende sesongen, og ligger på 19. plass med null poeng på de tre første kampene.

Nordlendingen startet sin profesjonelle karriere i Bodø/Glimt, før han dro til ungdomslaget til Brighton & Hove Albion i 2017.

Normann blir ikke den første norske Norwich-spilleren. Fra før har Åge Hareide, Erik Fuglestad, Alexander Tettey og Ørjan Håskjold Nyland spilt for de gulkledde.

Publisert

Premier League

SVUTMP
1Manchester City22006066
2Arsenal22006246
3Brentford21106244
4Tottenham Hotspur21106334
5Newcastle United21102024
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk
 1. Fotball
 2. Premier League
 3. Mathias Normann
 4. Norwich City FC
BT anbefaler

– Jeg våknet av at det banket på. Det var en fyr som sa han skulle bo her.

En mann i 30-årene skal ha mottatt flere titalls tusen kroner i depositum og forskuddsleie fra minst fire ulike leietakere av en leilighet i Bergen sentrum.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. Jakter knivmann: – Vi har rykket ut med en del ressurser

 2. Nå blir det slutt på bobilene

 3. Statnett kutter. BKK varsler likevel flere tusen ekstra i nettleie.

 4. – De som har gjort dette, har kanskje ikke helt sett for seg omfanget

 5. Her møter kommunen mannen som sperret turstien

 6. – Timeplanen til en seksåring er til å gråte av