Jerv fortsetter kvalikjakten

Jerv kom seg rett tilbake på seierssporet. Nest Sotra ble knust på Levermyr.

  • Herman Folvik
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

JERV — NEST-SOTRA 3-0

GRIMSTAD (fvn.no): Vertene tok føringen på kampen i Grimstad. Laget skapte noen halvsjanser det første kvartet og fikk betalt etter 14 minutter. Venstreback Henrik Robstad fikk tid og rom til å sikte fra drøye 20 meter. Kristiansanderen fikk fulltreffer og ballen suste inn i nettmaskene bak keeper Øystein Øvretveit.

Dennis Antwi og Glenn Andersen var begge nære ved å øke til 2-0 før pause. Nærmest av dem var Andersen som kom så nærme det er mulig å komme. Veteranen stanget et hjørnespark fra Jan Jenssen i tverrliggeren.

2-0 skulle likevel komme. Et kvarter ut i andre omgang steg Alexander Lind til værs på en corner. Spissen traff ballen godt og sendte den i mål. Samme mann var nærme å sette inn 3-0 etter fint forarbeid av Antwi, men Lind ble stoppet av John Olav Norheim i siste liten.

Noen minutter senere var den utlånte Start-spilleren bare centimetere å redusere etter en dødball. Stopperen skulle bare pirke ballen inn fra kloss hold før Øyvind Knutsen kom seg slengende inn og avverget situasjonen.

3-0 kom ved Dennis Antwi som plasserte ballen i mål fra drøye 16 meter. Jerv sto kampen ut med full kontroll. Glenn Andersen hadde en heading som gikk i tverrliggeren etter dødball også i andre omgang.

Neste kamp for Jerv nå er borte mot Bærum, før det avsluttes hjemme mot Follo. Jerv kjemper mot Ranheim og Hødd for å gjøre opp om de siste kvalikplassene.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. FK Jerv
  3. Nest-Sotra
BT anbefaler

– Jeg våknet av at det banket på. Det var en fyr som sa han skulle bo her.

En mann i 30-årene skal ha mottatt flere titalls tusen kroner i depositum og forskuddsleie fra minst fire ulike leietakere av en leilighet i Bergen sentrum.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Slått ned med flaske i Bergen sentrum

  2. Med ny teknologi vil han løysa både straumkrisa og klimakrisa

  3. «Her er de syv viktigste årsakene til Branns fantastiske endring»

  4. – Timeplanen til en seksåring er til å gråte av

  5. Hun vil ha bare ett barn – og fikk høre at det er «egoistisk»

  6. Snikåpner byens nye storstue: – Fantastisk