Skarsfjord: - En hel by har det tungt

<p><strong><a target="_blank" href="/stat/index.jsp?stats=true&amp;type=kampfakta&amp;matchId=285441">Hønefoss-Brann</a> 2-0:</strong> Komplett krise i Bergen.</p>

skarsfjord
  • Dag Magne Vegel
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Statistikksenter Eliteserien:

Branns vikartrener Rune Skarsfjord mener den dårlige starten ødela for bergenserne i Hønefoss.

Branns 2-0-tap mot Hønefoss sendte bergensklubben ned på direkte nedrykksplass. For mens Hønefoss-spillerne kunne juble, var det en deppet Brann-gjeng som møtte pressen etter kampslutt.

Med Steinar Nilsens treneravgang i helgen, var mye av fokuset rettet mot Brann og sekspoengskampen verken Hønefoss eller gjestene fra Bergen kunne tape.

— Vi får to kjipe mål i sekken tidlig, og det preger kampen, oppsummerte vikarierende Brann-trener Rune Skarsfjord etter kampslutt.

En håpløs utboksing fra Håkon Opdal som endte i eget mål, før Bjørnar Holmvik bare minutter senere headet ballen i eget mål, ble avgjørende for Bergens stolthet, som aldri klarte å heve det offensive spillet mot Hønefoss.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO Se Håkon Opdals utrolige tabbe

Se Branns håpløse selvmål

— Nå ligger dere på nedrykksplass, hva tenker du om det?

— Vi er klar over hvor vi ligger, og det er lite vi kan gjøre med det nå. Det er stor oppslutning rundt Brann i Bergen, og akkurat nå lider en hel by sammen med oss, sa Rune Skarsfjord.

Høsten blir avgjørende

Skarsfjord er klar på en ting: Skal Brann overleve i eliteserien, er det høstens poengfangst som blir avgjørende, uavhengig om assistenten får fortsette som hovedtrener eller ei.

- Om jeg får fortsette som hovedtrener er ikke så viktig, det er poengfangsten til høsten som blir avgjørende , sier Skarsfjord, og får støtte av Erik Huseklepp, som innrømmer at situasjonen kunne vært bedre.

— Det er utrolig tøft slik det ser ut nå. Og spesielt tungt er det når vi slipper inn sånne mål. De hadde èn sjanse og scoret to mål. Da blir det vanskelig for oss å vinne, erkjente Huseklepp.

Veien videre

Den lynraske landslagsspilleren håper trenersituasjonen i Brann blir løst på kort tid, og regner med at klubben finner en solid erstatter for Steinar Nilsen.

— Klubben ordner det, og jeg er sikker på at de finner en god trener til Brann. I mellomtiden må vi stå på knallhardt på trening. Stemningen i garderoben er ikke SÅ dårlig, innrømmet Huseklepp.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk