Engelsk avis: - Mourinho har skrevet under for Manchester United

José Mourinho kan bli presentert som Louis van Gaals erstatter i løpet av to uker.

Den engelske avisen Sunday Express hevder at José Mourinho har skrevet under for Manchester United.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Manchester United og Van Gaal fikk en opptur lørdag da de sikret seg den ene finaleplassen i FA-cupen, men det er ikke sikkert at det er nok for å redde nederlenderens jobb.

Les også

Martial sendte United til finale etter høydramatisk oppgjør

Ifølge den engelske avisen Sunday Express har tildigere Chelsea-sjef José Mourinho allerede skrevet under på en kontrakt som gjør ham til Van Gaals erstatter fra sommeren av. Avisen hevder at avtalen vil bli offentliggjort i løpet av de neste to ukene.

— United ønsket ingen distraksjoner i jakten på Champions League-plass eller FA-cup-pokalen, men de har blitt presset til å få fart på prosessen etter at rapporter om den signerte kontrakten kom ut i Mourinhos hjemland lørdag, skriver Sunday Express.

Les også

I kveld kan Kane bli årets spiller, men sjefen nekter ham å dra på utdelingen

Mourinho har også blitt linket til Paris Saint-Germain den siste tiden, men det ser ut som Laurent Blanc fortsetter som trener i den franske klubben. Blanc er kommet under press etter at laget nok en gang ikke klarte å ta seg til semifinale i Champions League, men får nå tillit av formannen.

– Vi har gitt ham en toårig kontraktsforlengelse. Han blir værende hos oss neste år, sier PSG-formann Nasser Al-Khelaïfi ifølge NTB.

Taus Van Gaal

Etter 2-1-seieren over Everton fikk Van Gaal spørsmål om fremtiden, uten at manageren ville si stort:

— Jeg ser ikke lengre enn denne turneringen. Vi lever i nåtiden. Fremtiden diskuterer jeg med styret, ikke med dere, sa Van Gaal ifølge Manchester Evening News.

Les også

Tidligere United-spiller Erik Nevland tror van Gaal er ferdig i klubben

Han ville heller ikke diskutere om en eventuell FA-cup-tittel vil gjøre sesongen til en suksess, selv hvis de ikke havner blant topp fire i ligaen.

— Det er ikke opp til meg å vurdere, det er styret i klubben sin jobb, sa han.

Publisert