Bøhn: - Tror jeg møter Heidi lørdag

<p>Ungarn-Norge. Karl Erik Bøhn-Heidi Løke. Ungarn-trener Karl Erik Bøhn tror scenarioet inntreffer lørdag.</p>

Publisert:

OSLO 20080922: En av Larviks nye spillere, Heidi Løke, og trener Karl Erik Bøhn på scenen under kick-off før årets eliteserie i Oslo mandag.Foto: Erlend Aas / SCANPIX Foto: Aas, Erlend

BEOGRAD (Aftenposten.no): – Da jeg så puljeoppsettet til EM, ble jeg glad. Jeg tenkte at vi kommer aldri til Beograd. Derfor slipper jeg å møte Heidi og Norge, sier Bøhn. Men mannen som trodde han måtte pakke kofferten etter tap i åpningskampen mot Kroatia, har tatt feil igjen. Han skal i alle fall til Beograd og semifinale. Men skal han møte Norge?

— Det føler jeg meg nokså sikker på. Montenegro leder vår gruppe. De slår Spania i kveld, og da spiller det ikke noe rolle hva vi gjør. De er foran oss på innbyrdes oppgjør, sier Bøhn, som mener han ikke var så langt unna sparken etter åpningstapet mot Kroatia.

— Ungarerne har trenerseminar her. De satt og snakket om utlysning av landslagstrenerjobben om 14 dager...

Har lest Løke-boken

Heidi Løke og Karl Erik Bøhn er samboerparet som reiste til Györ for snart to år siden. Hun som spiller, han som Györ-trener. Så ble det ungarske regelverket endret slik at samme mann ikke kunne trene både klubblag og landslag. Bøhn fikk landslaget. Derfor står vi nå foran den unike ”familiegjenforeningen” på parketten.

— Det er klart dette blir veldig spesielt, og det er ingen drøm. Jeg hadde aldri tenkt at jeg noen gang skulle prøve å slå Heidi og Norge.

- Men du prøver?

— De kommer til å møte djevelen lørdag – hvis det blir Norge-Ungarn. Og vi kommer ikke til å gi oss. Jeg har lest Gi aldri opp , sier Bøhn og humrer. Det er tittelen på Heidi Løkes bok.

Fair mot Løke

Karl Erik Bøhn har klaget på brutaliseringen av håndballen og juks satt i system. Med det mener han spillere som bruker feltet bevisst for å stoppe motstanderne – og som på grunn av dårlige dommere slipper unna med det.

— Mange land spiller også fair, og Ungarn er ett av dem.

- Men Heidi må tas hardt for at hun skal kunne stoppes?

— Det er vanskelig å legge noen taktikk mot Heidi, det finnes ingen oppskrift på å stoppe henne. De måtene noen andre har brukt har ikke noe med håndball å gjøre.

Det høres ut som om Bøhn og Løke kommer til å være venner også etter lørdagens eventuelle møte.

Kveldens kamper:

Norge-Danmark TV 2 kl. 20.10

Ungarn-Russland kl. 20.15

Norge er allerede puljevinner og møter Ungarn/Montenegro i semifinale lørdag ettermiddag.

Publisert: