Skuffet Lyon-trener

Det var en skuffet Lyon-trener Paul le Guen som møtte pressen etter at Lyon med 1-1 på Lerkendal er ute av årets mesterliga.

  • Christer Stensås
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 18 år gammel

Med Inter-seier i Amsterdam ble det takk og farvel med Lyon i årets mesterliga. Trener Paul le Guen klarte ikke å skjule skuffelsen.

— Vi viste at vi ville få en vanskelig kamp. Vi var kun ute etter et godt resultat, ikke en god kamp. Men jeg er skuffet både over resultatet og kampen, sa le Guen på pressekonferansen.

Resultatet i Amsterdam førte til at Lyon var totalt avhengige av seier på Lerkendal. Le Guen hevdet hardnakket at hans disipler ikke ga opp etter hvert som rapportene fra Amsterdam tikket inn.

— Nei, det var ikke årsaken. Vi fikk det rett og slett ikke til. Rosenborg kom veldig godt i gang. Spillere som Brattbakk og Karadas var veldig farlige. Bortsett fra det siste kvarteret klarte vi ikke å spille opp mot det vi kan, sa le Guen, som også ble spurt om værforholdene ble avgjørende for franskmennene.

— Jeg har ennå ikke prøvd å unnskylde laget med forholdene. Vi fikk samme type kamp og samme resultat som både Inter og Ajax fikk her oppe. Dette var en vanskelig kamp, fastholdt le Guen.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. - Nils Arne er større enn Gro

  2. Best av hensyn til de andre

  3. Så var det over

  4. Var redd Bent skulle miste gnisten

BT anbefaler

Unnslapp angriperne mens blodet fosset fra hodet: – Jeg brølte «politi, politi»

Han ble angrepet av flere menn midt i Bergen sentrum. – Jeg har ikke sett dem før.

LES SAKEN