- Det var tyngre enn på trening

Comebacket ble ikke helt slik Marcus Pedersen (24) hadde sett for seg.

  • Torgrim Gotland Bakke
Publisert Publisert
YDMYKET: Marcus Pedersen fikk ikke helt det combacket han hadde forestilt seg. Borte mot Levanger med Pedersen og Brann ydmyket med tap 4-1.
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

LEVANGER (bt.no):Etter fire måneder på sidelinjen, var Marcus Pedersen endelig tilbake på topp for Brann. Stjernespissen, som ble hentet inn som redningsmann forrige sesong, røk korsbåndet i treningskampen mot FK Fyllingsdalen i vinter, og har siden måttet se alle Branns kamper fra tribunen.Mot Levanger var han tilbake. Ikke bare i troppen, men også i Branns startoppstilling.

— Det er godt å være tilbake og kunne kjenne på kulen igjen. Det begynner å bli lenge siden nå. Det var litt tyngre enn på trening, sier han.

Klandrer ikke Norling

Men comebacket ble ikke akkurat slik Pedersen hadde håpet at det skulle bli. Brann ble rundspilt at dumpekandidaten Levanger, og måtte til slutt se hele fire baller gå i nettet bak Kenneth Udjus. Da Erik Huseklepp scoret på tampen, hadde Pedersen allerede gått i garderoben.

Les også

Norling: - Vil Brann at jeg skal være her, så finnes jeg her

— Det er tungt. Jeg fikk den starten vi ville ha. Vi skapte en sjanse og fikk to cornere, men etter det raste alt sammen, sier Pedersen.

- Hvorfor?

— Jeg har ikke et godt svar på det. Alle prøver så hardt de kan, men det er liksom bare noe som dytter i mot. Det er noe som ikke fungerer som det skal.

- Er det treneren?

— Jeg har ikke et vondt ord å si om Rikard (Norling). Han yter sitt beste og kan ikke klandres for at vi ikke er gode nok, sier den tidligere Vitesse-proffen.

- Må ikke grave oss ned

De fire månedene han har hatt på sidelinjen, er det lengste avbrekket han har hatt fra fotball i sitt voksne liv. Pedersen forteller at det har vært tungt å se Brann slite fra tribunen.

— Det har vært vanskelig. Jeg kan liksom ikke bidra med noe, og da kan jeg heller ikke si noe om hva som har gått galt, sier spissen.

- Hvordan er det å komme inn i et lag som åpenbart ikke fungerer?

— Som spiss er det ekstra tungt. Man får få sjanser og må gjøre mer på egenhånd, sier Pedersen.

- Hvordan skal dere snu dette?

— Alle er forbannet nå. Alle vil stange hodet i veggen, men det er viktig at vi ikke graver oss ned. Vi må bare glemme denne kampen og møte opp trening med et ønske om å bli bedre, sier Pedersen.

Pedersen ble byttet ut midtveis i annen omgang. Byttet var planlagt på forhånd, da Brann ikke vil ta noen sjanser med Pedersens helse.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Marcus Pedersen
  3. SK Brann
  4. Levanger FK

Les mer om dette temaet

  1. Levanger-spiller: - Sa til dommeren at jeg scoret med hånden

  2. Demidov: - Det er ikke stolthet igjen i oss

  3. - Det skjærer innvendig å se på

  4. Tabbe-Udjus tenker ikke på keeperkonkurransen

BT anbefaler

Massivt hærverk på biler og kabler: – Potensielt livsfarlig

En kvinne er pågrepet etter hærverk på en rekke biler og strøm- og fiberkabler.

LES SAKEN