Hvem pokker er Nest-Sotra?

Doddo har studert terminlisten. Les bloggen her.

Publisert Publisert

Brann-blogger Doddo. Foto: �rjan Deisz

  • Doddo
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Jeg vet ikke helt hva jeg har innbilt meg, men jeg innser at inntil for få dager siden har sett på Brann som et eliteserielag.

Det er fortsatt tabellen for 2014 jeg ser for meg, og selv om Brann ligger skammelig langt nede på den, så er de tross alt å se, der er de én av 16 lag i toppen av norsk fotball.

Den villfarelsen, den fornektelsen, er jeg nå definitivt ute av.

Nedrykket gjorde meg sjokkskadet, og det er først nå, ved offentliggjøringen av kommende års terminliste at jeg for alvor har begynt å ta tragedien innover meg.

Joakim Hammersland, Johnny Furdal, Steffen Lie Skålevik og resten av Nest-Sotra-spillerne kan glede seg til møtene med Brann. Foto: Digitalsport

For terminlisten er, akkurat som den tunge himmelen som henger mørkt over oss, et deprimerende skue.Årets første hjemmekamp blir verken mot Vålerenga eller Rosenborg. Heller ikke mot Start eller Lillestrøm for den saks skyld, den blir mot Ingenting, også kalt Strømmen.

Favorittrunden, 16. mai-kampen, normalt et av årets høydepunkt blir i stedet for en folkefest, en knokkelkamp.

Les også

Brann lader opp til 1. divisjon i Dublin, Stockholm og Spania

Den skal spilles mot Nest-Sotra. Det er fullstendig uhørt. No offense Nest, vet at dere er en kul og hardtarbeidende gjeng, men dere vet selv at dette er feil. Brann skal ikke ned på dette nivået. Det er som om Barcelona skulle invitert til storstilt fest og kamp mot Sabadell. Hvem er det, spør du? Og det er nettopp det som er poenget mitt. Hvem pokker er det?

Brann skal i tredje runde møte Jerv, Grimstad-laget som så sent som 2013 lå i 3.-divisjon. I den tolvte runden skal Brann spille bortekamp mot Åsane. Spillere og ledere sier sikkert at det er stas, men innerst inne er de akkurat like triste som oss. Brann er laget som også de spillerne holder med. Med Brann på samme nivå som dem selv er magien borte, det er ingen storebror å se opp til og ingenting å strekke seg etter.

Den ubehagelige virkeligheten er over meg. Brann er i 1. divisjon. Det er bare å stålsette seg på ydmykelsen.

Terminlisten er vond å lese. Trøsten er, enn så lenge, tabellen. Før Brann har spilt en enste kamp er spilt, ruver de øverst.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Haugesund vil ha Brann-spiller

  2. Legg kunstgress på Brann Stadion nå!

  3. Brann-spiller ønsket av West Ham

BT anbefaler

Skal du ha konfirmasjon i helgen? Disse reglene gjelder nå.

Bergen forbyr private sammenkomster med over 20 personer. Det betyr ikke at du må avlyse.

LES SAKEN
  1. Fotball
  2. Sportsblogger
  3. SK Brann